Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

Καταπληκτικη,εξαιρετικη,θαυμασια και θα μπορουσα να πω και αλλα επιθετα,για τη βραδυά που διοργανωσε ο συλλογος γυναικων Ροδιανης *Η ωραια Ελενη*,το Σαββατο και μια μερα πριν τη γιορτη των Αποστολων,που πανηγυριζει η Ροδιανη.με την ορχηστρα του Λευτερη Γκιοκα.
Ηταν ολα τελεια, απο τα τραγουδια,τους χορους,μεχρι τα σουβλακια,τα μπιφτεκια και τις κρυες μπυρες και το κυριωτερο ο

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΡΟΔΙΑΝΗ

Πανηγυριζει η Ροδιανη και ο συλλογος γυναικων Ροδιανης *Η Ωραια Ελενη* σας προσκαλει  το Σαββατο 28 Ιουνιου στις 9 το βραδυ στην αυλη του Δημοτικου σχολειου, να φατε σουβλακια,να πιειτε και  να διασκεδασετε και να χορεψετε με την Ηπειρωτικη ορχηστρα του Λευτερη Γκιοκα.

Τραγουδουν : Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΟΔΙΑΝΗΣ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ


Οι γυναικες του συλλογου γυναικων Ροδιανης *Η Ωραια Ελενη* ,ανταποκριθηκαν στο καλεσμα του συλλογου Λεπτοκαρυας Πιεριας *Πνευματικη Αναγεννηση* και ελαβαν μερος στις εκδηλωσεις τους,την Κυριακη 15 Ιουνιου στην κεντρικη πλατεια της Λεπτοκαρυας,πραγματοποιωντας καταπληκτικη εμφανιση,με τοπικους χορους και τραγουδια, και δικαιολογημενα πηραν το χειροκροτημα και τα κολακευτικα σχολια του κοσμου. Πρεπει να τονισω,οτι πραγματικα τα φλας των ψηφιακων και των κινητων,πηραν φωτια,αφου παρα πολλοι τουριστες κυριως ηθελαν να βγουν  αναμνηστικες φωτογραφιες με τις γυναικες του συλλογου μας.
Ο συλλογος γυναικων Ροδιανης ευχαριστει και μεσω της τοπικης σελιδας μας,το συλλογο Λεπτοκαρυας,για την προσκληση και για την απιστευτη φιλοξενια,μια φιλοξενια βεβαια που πολυ συντομα θα ανταποδωσει!!!

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ο προεδρος της ομαδας μας Σακης Μαστορας ψηφιστηκε σαν ο καλιτερος παραγοντας σωματειου της Β' κατηγοριας της ΕΠΣ Κοζανης και ο ποδοσφαιριστης Κωστας Ναννος,σαν ο καλιτερος 4ος παιχτης της κατηγοριας για τη σεζον 2013-14.Δειτε παρακατω αναλυτικα και ολες
 τις αλλες  διακρισεις της κατηγοριας μας!!!!
Αποτελέσματα ψηφοφορίας των σωματείων για τους καλύτερους της περιόδου 2013-2014.
Με τη προσκόμιση όλων των εγγράφων ψηφοφορίας των σωματείων (πρόεδρος -προπονητής – αρχηγός ποδοσφαιριστής ) η Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνει τα αποτελέσματα για τους καλύτερους σε προσφορά και ήθος ποδοσφαιριστές , παράγοντες , προπονητές , διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της Β’κατηγοριας, της φετινής περιόδου 2013-2014 .

Β΄ Κατηγορία (1ος Όμιλος)
Καλύτερος ποδοσφαιριστής :
1) Κουλουκίδης Βασ. (ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ) 7 ψήφοι