Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ *ΔΟΞΑΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ* ΣΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

Πραγματοποιηθηκε η πρωτη συγκεντρωση της ομαδας σημερα 8 Αυγουστου 2010, παρουσια της διοικησης, του προπονητη Θοδωρου Αρσενιδη (που θα συνεχισει και φετος την πολυ καλη δουλεια που κανει στην ομαδα) και των οκτω νεων ποδοσφαιριστων που απεκτησε η ΔΟΞΑ Ροδιανης. Τα νεα προσωπα ειναι...Αρχοντοπουλος Αγγελος,Ναννος Γιαννης,Καλημερης Γιαννης,Λιογας Γιωργος,Χλιαρας Θεοχαρης,Παπαγρηγοριου Σακης,Μαρκοπουλος Πασχαλης καιΚαλημερηςΤολης.Σημαντικη η επιστροφη στα γηπεδα του Στελιου Φλωρου, μετα τον περσινο του σοβαρο τραυματισμο στο γονατο. Το ευχαριστο επισης νεο,ειναι οτι ο αρχηγος της ομαδας Δημητρης Χλιαρας, μετα απο πολλες πιεσεις , θα συνεχισει να αγωνιζεται ακομα για ενα χρονο.Το δυσαρεστο ομως ειναι οτι, ο αρχισκορερ της ομαδας και της κατηγοριας Αλεκος Παπαδοπουλος, συνεχιζει να ταλαιπωρειται απο τον τραυματισμο του στο γονατο την τελευταια αγωνιστικη της χρονιας και το σιγουρο ειναι οτι θα αργησει να επιστρεψει στις προπονησεις.
Αξιο αναφορας βεβαια και το γεγονος οτι τρια βασικα στελεχη οπως ο Γιαννης Ναννος, ο Γιαννης Καλημερης και ο Σακης Παπαγρηγοριου, επεστρεψαν στην ομαδα και θα την ενισχυσουν σημαντικα.
Να ευχηθουμε μεσω της σελιδας......στους ποδοσφαιριστες, στον προπονητη, στην διοικηση και στους φιλαθλους της ομαδας μας ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου