Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

*ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ* ΣΤΗ ΡΟΔΙΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ





Το *ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ* είναι μια αιθουσα που δημιουργησαν στη Ροδιανη, ο Σακης και η Αλεκα Μαστορα,με πολυ μεγαλη αγαπη και ορεξη.Ειναι μια αιθουσα για περιπου 800 ατομα, και διατιθεται για ολες τις κοινωνικες εκδηλωσεις.Απεχει 10 χλμ από την πολη της Κοζανης και βρισκεται στην εισοδο της Ροδιανης,Καταπληκτικος χωρος,10 στρεμματων, με πολύ μεγαλο παρκιγκ, παιδικες χαρες,πολύ καλη εξυπηρετηση, νοστιμοτατα φαγητα και παντα σε οικονομικες τιμες
Ο χώρος μας είναι καινούριος και πεντακάθαρος. Υπάρχουν αριστοκρατικά υφάσματα και κουρτίνες καθώς και βαρύτιμοι πολυέλαιοι που προσδίδουν λάμψη και πολυτέλεια στην αίθουσα.

Το νυφικό τραπέζι βρίσκεται στο ύψος της πίστας πιο ψηλά από τα υπόλοιπα τραπέζια. Είναι σε σχήμα Π και μπορεί να φιλοξενήσει ολόκληρη την οικογένεια σας. Το νυφικό τραπέζι χωράει έως και 18 άτομα. Μπροστά στο άνοιγμα του Π, το οποίο «βλέπει» στην πίστα μπορεί να γίνει στολισμός με λουλούδια εξ ιδίων.
Τα σερβίτσια μας είναι φίνες πορσελάνες, υπέροχα κολονάτα ποτήρια και σετ μαχαιροπίρουνα. Είναι όλα σεταρισμένα μεταξύ τους για να υπάρχει ομοιόμορφη και αριστοκρατική εικόνα.

Τα τραπέζια και οι καρέκλες είναι ντυμένα με λευκά τραπεζομάντιλα και καλύμματα και οι χειροπετσέτες είναι υφασμάτινες σε χρωματισμό της επιλογής σας.

Στα μπροστινά τραπέζια μπορεί να τοποθετηθεί κομψό τραπεζομάντιλο «runner» υφασμάτινο σε χρώμα της επιλογής σας.

Ο χώρος μας μπορεί να φιλοξενήσει έως και 800 άτομα περιπου

Υπάρχουν αρκετά τραπέζια για να φιλοξενήσουν μέχρι και 900 άτομα. Οι καλεσμένοι μπορούν να καθίσουν σε τραπέζια των 6, 8, 10 και 12 ατόμων αναλόγως με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας

Τα τραπέζια είναι έτσι τοποθετημένα στον χώρο ώστε οι καλεσμένοι σας να κάθονται με άνεση χωρίς να στριμώχνονται. Υπάρχει αρκετός χώρος ανάμεσα στα τραπέζια και τους διαδρόμους ώστε να μπορούν και να κινούνται άνετα

Έξω από την αίθουσά μας υπάρχει τεράστιος χώρος ικανός να δεχτεί τα αυτοκίνητα των καλεσμένων σας.

Στην είσοδο της αίθουσας μας υπάρχει χώρος με σαλονάκι στο οποίο μπορούν οι καλεσμένοι σας ή και εσείς να καθίσετε και να ξεκουραστείτε ή να χαλαρώσετε ή ακόμα και να βγάλετε φωτογραφίες καθόσον ο χώρος είναι πολυτελής και όμορφα διακοσμημένος.
Υπάρχει χώρος αναψυχής - απασχόλησης παιδιών.
. Τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει κήπος.
Υπάρχουν πολυτελείς, καινούριες καθαρές τουαλέτες πλήρως εξοπλισμένες.
Υπάρχει πιστα και χώρος για ζωντανή ορχήστρα;

Υπάρχει χώρος DJ με ανάλογο εξοπλισμό για μουσική από ηλεκτρονικά μέσα;
Η αίθουσα είναι κατάλληλα εξοπλισμένη και να υπάρχει μουσική από ηλεκτρονικά μέσα cd, mp3 και μπορεί να παράγει κρυστάλλινο ήχο.

Σε στρατηγικό σημείο ώστε όλοι οι καλεσμένοι σας να μπορούν να παρακολουθούν υπάρχει προβολέας και πανί προβολής για dvd, video, φωτογραφίες και παρουσιάσεις που μπορεί να συνδυαστούν και με ήχο. Η εικόνα που παράγουμε είναι ολοζώντανη και ο ήχος πεντακάθαρος.

Ο χώρος μπορεί να δεχτεί κάποια ειδικά εφέ, όπως πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου, κομφετί και γενικώς ακίνδυνα εφέ εσωτερικού χώρου.

Οι συνθήκες αερισμού της αίθουσας είναι οι πλέον καλύτερες. Υπάρχει σύστημα ιονισμού και εξαερισμού του χώρο καθώς και κλιματισμού που ρυθμίζει την κατάλληλη θερμοκρασία.
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Το menu αποτελείται από 5 πιάτα:
Ουζομεζες για το καλοσώρισμα
Πιάτο ορεκτικών για την όρεξη
Σαλάτες
Κυρίως Πιάτο
Φρούτα

Τα εδέσματά μας ποικίλουν. Υπάρχουν διάφορα ορεκτικά, κρεατικά, σαλάτες, συνοδευτικά και φρούτα. Εσείς διαλέγετε και εμείς μαγειρεύουμε. Το είδος των προσφερόμενων εδεσμάτων καθορίζεται ανάλογα με τις προτιμήσειςκαι τις ανάγκες σας.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου