Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 1-2

Χορταστικο θεαμα προσφεραν σημερα στο γηπεδο της Ροδιανης,δυο απο τις καλιτερες ομαδες στην κατηγορια, η τοπικη ΔΟΞΑ με αντιπαλο την πρωτοπορο του 1ου ομιλου,της Β΄ΕΠΣ Κοζανης, ομαδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ.Οι φιλοξενουμενοι αν και ηθελαν ενα βαθμο,για να στεφτουν απο σημερα πρωταθλητες,καταφεραν στο 95΄ να παρουν και τους τρεις και να το πανηγυρισουν ιδιαιτερα.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Οι γηπεδουχοι φανηκε απο την αρχη,αν και αδιαφοροι,οτι ηθελαν να κερδισουν την πρωτοπορο ομαδα,και μπηκαν στον αγωνα με φουλ επιθεση.Οι φιλοξενουμενοι,πρωτο μελημα τους βεβαια ηταν η ισοπαλια.
10΄ απο κορνερ του Χλιαρα,κεφαλια του Τσιγγανα στο οριζοντιο δοκαρι και στην επιστροφη της, ο Τσουτσιδης με κεφαλια θα κανει το 1-0
17΄ ωραια προσπαθεια του Τσουτσιδη,που βγαζει μονο του το Χλιαρα,αυτος θα ανατραπει, η μπαλλα ομως θα φτασει στον Τσιγγανα, που κεραυνοβολει απο το σημειο του πεναλτυ,ο Φιλιος θα πει οχι.
27΄ δυνατο σουτ του Τσακνακη,μολις αουτ 36΄ μακρινο σουτ, κατι σαν σεντρα απο το Γραβα,ο Αρχοντοπουλος θα πηδηξει σε λαθος χρονο και θα γινει το 1-1.
40΄ ο Τσουκαλιδης αφου περασε οποιον βρηκε μπροστα του,μπηκε στην περιοχη, αλλα το πλασε του περασε λιγο αουτ
Στην επαναληψη οι γηπεδουχοι συνεχισαν να παιζουν επιθετικα και οι φιλοξενουμενοι να προσπαθουν να κρατησουν το σκορ, παιζοντας συνηθως την κοντρα επιθεση.
55΄ φοβερο τετ α τετ,και πλασε του Τσιτσα, ο Αρχοντοπουλος θα σωσει την ομαδα του
57΄ ευκαιρια σε σουτ του Τσουτσιδη μεσα απο την περιοχη, θα βρει ποδια αμυντικου και θα καταληξει κορνερ
58΄ ωραιο πλασε του Ζιωγου Δ, μολις αουτ
60΄ καρφωτη κεφαλια του Τσουτσιδη,μολις αουτ
65΄ σουτ του Σιασιου μολις αουτ
70΄ κεραυνος του Θεοφιλου Παπαδοπουλου απο τα 20 μετρα,ο Φιλιος θα διωξει εντυπωσιακα σε κορνερ
78΄ ο Μπουρτζος θα κανει μια σεντρα,και λογω και του αερα παρα λιγο να σκοραρει
80΄ με διπλη προσπαθεια ο Αρχοντοπουλος θα μπλοκαρει το πλασε του Ζιωγου Δ.
88΄ Ο Αρχοντοπουλος κανει δυνατα το ελευθερο,η μπαλα με τη βοηθεια του αερα,κρεμασε τον Φιλιο,αλλα σταθηκε τυχερος,αφου την ακουμπησε ισα ισα για να βγει κορνερ
90΄ δοκαρι σε κεραυνο του Τσουκαλιδη μεσα απο την περιοχη, θα βρει στο γαμα του Φιλιου και θα περασει αουτ.
Στην τελευταια φαση του αγωνα και ενω φαινοταν οτι το 1-1 θα ηταν το τελικο σκορ, ο Φλωρος ειχε αλλη αποψη.Προσπαθησε να τριπλαρει τον Χιονο μεσα στην περιοχη, αυτος θα του κλεψει τη μπαλλα και θα τη δωσει στον ξεμαρκαριστο Χαιτα που με ωραιο πλασε, θα δωσει τη νικη στην ομαδα του, και την ετσι κι αλλιως,ανοδο στην Α΄κατηγορια.
Αριστη η διαιτησια των κ.κ. Τσιμεντεριδη, Τζουβαρα Θ και Συκου.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ. Αρχοντοπουλος,Καλαμπουκας Μ,ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ Τ, (Λιογας),ΤΣΟΥΚΑΛΙΔΗΣ, Φλωρος, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΧΛΙΑΡΑΣ, ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ, (Φτακας), Καλαμπουκας Ζ, ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ. ΦΙΛΙΟΣ, Μπουρτζος, ΣΙΑΣΙΟΣ, ΛΙΑΜΟΣ, ΖΙΩΓΟΣ Δ, (ΧΙΟΝΟΣ), Ζιωγος Γ,Ζιωγος Β,ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ,(Χαιτας),Τσιτσας,ΓΡΑΒΑΣ,Καστιας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου