Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΜΕΣΣΙΑΝΗ-ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ 1-3


Τελευταια αγωνιστικη του πρωταθληματος για τον 1ο ομιλο της Β΄ ΕΠΣ Κοζανης και για τη ΔΟΞΑ Ροδιανης, που πηρε τους τρεις βαθμους της νικης, αφου στο γηπεδο του Βαθυλακκου κερδισε την ουραγο ΜΕΣΣΙΑΝΗ με σκορ 1-3.
Η Μεσσιανη ξεκινησε πιο δυνατα τον αγωνα και νωρις βρεθηκε μπροστα στο σκορ, σε μακρινο σουτ του Ελευθεριαδη στο 15΄και ασταθη αποκρουση του Αρχοντοπουλου, η μπαλα κατεληξε στα διχτυα για να γινει το 1-0. Η Ροδιανη αντεδρασε αμεσα, και στο επομενο λεπτο ο Καλαμπουκας Ζησης θα κεραυνοβολησει εξω από την περιοχη τον Δουβαρτζιδη και θα κανει το 1-1 που ηταν και το σκορ του ημιχρονου.
Στην επαναληψη η Ροδιανη μπηκε αποφασισμενη να καθαρισει το ματς,παιζοντας εξαιρετικο ποδοσφαιρο.Στο 65΄ ο Τσουκαλιδης εξω από την περιοχη με πολύ δυνατο σουτ θα αφησει αναυδο τον Δουβαρτζιδη και θα γραψει το 1-2.Η Ροδιανη εχανε την μια ευκαιρια μετα την άλλη με τους γηπεδουχους να δειχνουν ανημποροι να αντιδρασουν, ωσπου στο 80΄ ο Θεοφιλος Παπαδοπουλος με εξαιρετικη προσπαθεια θα σεντραρει στον Χλιαρα,αυτος θα κοντρολαρει ωραια και με σουτ θα γραψει το τελικο 1-3.

ΜΕΣΙΑΝΗ ( ΛΑΖΑΡΊΔΗΣ) Δουβαρτζίδης, ΧΡΗΣΤΟΥ, Καραγιάννης, Φαρμάκης, ΔΟΥΒΑΡΤΖΊΔΗΣ Σ., Καραμήτρος, Παπαδόπουλος, Ελευθεριάδης, ΧΑΝΙΤΊΔΗΣ, Παρασκευόπουλος, ΤΣΑΚΙΟΣ

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ(ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ):ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΦΛΩΡΟΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ,ΤΣΟΥΚΑΛΙΔΗΣ,ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ Τ(ΛΙΟΓΑΣ),ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Ζ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ,ΡΑΦΑ (ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ),ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ,ΧΛΙΑΡΑΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δόξα Μικροκάστρου - Ερμής Πλατανορέματος 1-3
Κένταυρος Πρωτοχωρίου - Ιωνικός Βαθυλάκου 1-0
ΑΕ Κρανιδίων - Αναγέννηση Εράτυρας 3-1
Δόξα Μεσσιανής - Δόξα Ροδιανής 1-3
Αλιάκμων Αιανής - Ακαδημία Σιάτιστας- 4-6
Αστραπή Κλείτου - Αναγέννηση Λιβαδερού 0-2
Έλατος Ελάτης - Ακρίτες Κοζάνης 3-1

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ακαδημία Σιάτιστας 64
Κένταυρος Πρωτοχωρίου 55
Αναγέννηση Εράτυρας 46
Δόξα Ροδιανής 40
Αναγέννηση Λιβαδερού 38
Ιωνικός Βαθυλάκκου 37
Ακρίτες Κοζάνης 36
ΑΕ Κρανιδίων 34
Αλιάκμων Αιανής 33
Πλατανόρεμα 31
Δόξα Μικροκάστρου 31
Έλατος Ελάτης 31
Αστραπή Κλείτους 27
Δόξα Μεσσιανής 17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου