Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΕΠΑΙΞΑΝ, ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ .....ΧΟΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ


Καπως ετσι, ηταν ο τιτλος της εφημεριδας ΠΡΑΣΙΝΗ του Σαββατου 30 Ιουλιου.Ο Γιωργος Σαριδακης εγραφε.....Θα παιξουν,θα φανε και θα ....χορεψουν, και ετσι και εγινε, αφου τα παιδια του Παναθηναικου, επαιξαν πολυ καλο ποδοσφαιρο που το ευχαριστηθηκε ο πολυς κοσμος που βρεθηκε στο γηπεδο,συντριβοντας την τοπικη ομαδα με 7-0,εφαγαν ωραια παραδοσιακα φαγητα και χορεψαν με την ψυχη τους.
Από νωρις το μεσημερι στο γηπεδο της Ροδιανης η κινητικοτητα είναι μεγαλη, για τις τελευταιες λεπτομερειες του φιλικου αγωνα της τοπικης ομαδας ΔΟΞΑ με αντιπαλο την ομαδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Κ20. Δυο ωρες πριν την εναρξη αρχισαν να ερχονται και οι πρωτοι φιλαθλοι.Απο τους πρωτους που εμφανιστηκαν στο γηπεδο, ο μανατζερ Πασχαλης Παπαδοπουλος παρεα με τον παλαιμαχο τερματοφυλακα, Ηλια Ατματζιδη,που καταγονται από την περιοχη μας.Η ωρα είναι περιπου 5.30 και η αποστολη των νεων του Παναθηναικου κατεβαινει από το λεωφορειο και παταει στο χορτο του γηπεδου της Ροδιανης.Ακολουθουν οι Γιαννης Σαμαρας, Χουαν Ραμον Ροτσα, Γιαννης Βονορτας και το υπολοιπο τεχνικο τιμ που αποτελειται από τους κ.κ. Αγριογιαννη, Γραμμη,Παπαδοπουλη και Χατζη, που αποθεωνονται από τον κοσμο.Λιγο πριν την εναρξη απονεμονται τιμητικες πλακετες.Ο γεν.αρχηγος της ομαδας Π. Τζελλος στον Γιαννη Σαμαρα.Ο αντιπροεδρος αθλητισμου του Δημου Κοζανης, Κ. Κυριακιδης , ο προεδρος της ομαδας Γ.Βαλαης και ο προεδρος της κοινοτητας Γ.Ρουσιαδης στο Χουαν Ροτσα, ολες για την προσφορα τους στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Στο αγωνιστικο κομματι, που δεν εχει και μεγαλη σημασια,από τα πρωτα λεπτα κιολας φανηκε η διαφορα δυναμικοτητας των δυο ομαδων.Ο Παναθηναικος μπηκε φουριοζος και παιζοντας πολύ καλο ποδοσφαιρο,αναγκασε την Δοξα να αμυνεται.Ως ένα σημειο το καταφερνε, με τον εμπειρο Τσουκαλιδη να διευθυνει καλα την αμυνα του και να είναιμεσα,σχεδον σε ολες τις φασεις.Λιγο ελειψε μαλιστα να σκοραρει και να βαλει την ομαδα του μπροστα στο σκορ,όταν στο 25΄, επιχειρησε απ ευθειας εκτελεση φαουλ, σχεδον από το κεντρο του γηπεδου, αλλα η μπαλλα τρανταξε το οριζοντιο δοκαρι.Στο ημιχρονο βεβαια εγιναν και πολλες αλλαγες, αλλα και οι δυναμεις εγκατελειψαν τους παιχτες της τοπικης ομαδας , για να γινει το τελικο σκορ 0-7.Για την ιστορια να αναφερουμε τα γκολ του Παναθηναικου. Δωνης 32,Κασαπακης 41,Αποστολοπουλος 55,80,Αναστασοπουλος 60,66 και Σαντιαγκο 75.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ (ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ) ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Μ,ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ,ΤΣΟΥΚΑΛΙΔΗΣ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Ζ, ΦΛΩΡΟΣ,ΧΛΙΑΡΑΣ,ΦΤΑΚΑΣ,ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ.Αγωνιστηκαν και οι ΝΑΝΝΟΣ Κ,ΚΩΤΟΥΛΑΣ,ΛΙΟΓΑΣ,ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΣΤΟΡΑΣ Χ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΡΑΦΑ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Π,ΝΑΝΝΟΣ Κ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ( ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ,ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟ΄Ι΄, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ,ΔΩΝΗΣ,ΜΑΡΑΘΙΑΝΟΣ,ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ,ΚΟΥΣΙΔΗΣ.Αγωνιστηκαν και οι ΦΑΦΟΥΤΗΣ,ΚΑΣΤΡΑΤΙ,ΓΚΕΚΑΣ,ΣΚΟΥΦΟΣ,ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ,ΡΙΣΒΑΝΗΣ,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Ο Μαρτσελλο Κασας που δεν αγωνιστηκε λογω καποιου μικροτραυματισμου…..επαιξε αργοτερα στην πιστα του Υδρογειος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. Πανυτσιδης Κ. με βοηθους τους Κουντουρακη Δ. και Συκο Α.

Στο τελος του αγωνα υπηρξε ενας μικρος πανικος, αφου ετρεχαν ολοι για μια φωτο η ένα αυτογραφο, με κυριο αποδεκτη τον Χουαν Ροτσα.

Δυο ωρες μετα τον αγωνα,ακολουθησε φαγητο και χορός,προς τιμην της αποστολης του Παναθηναικου στο κεντρο Υδρογειος , που είναι σχεδον διπλα στο γηπεδο της Ροδιανης. Εκει τους περιμενανε η τοπικη ομαδα και καποιοι φιλοι.Την εκπληξη εκανε ο Γιαννης Ζαμπακας που προσφερε στο τεχνικο τιμ του Παναθηναικου,νοστιμοτατο αγριογούρουνο,μαγειρεμενο από τα χερια του.Μετα το φαγητο,ακολουθησε χορος με τους Κρητικους του Παναθηναικου, να χορευουν μαντιναδα και να αποθεωνονται από ολους.Την παρασταση όμως εκλεψαν, ο Παραγουανος Μαρτσελο Κασας που χορεψε Ηπειρωτικο και ο Φαφουτης ζεμπεκικο, και εκει η γιορτη τελειωσε.Στις 11 η αποστολη αναχωρησε για το Βελβενδο για να συνεχισει την προετοιμασια της, λεγοντας τα καλιτερα για την περιοχη μας αλλα προ παντος για την φιλοξενια.Σας περιμενουμε και του χρονου……..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου