Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ - ΚΑΡΥΔΙΤΣΑ 8-0


Δεν θυμισε κατι απο τα παλια μεγαλα εκεινα ντερμπυ, της δεκαετιας του 80 και 90,το χτεσινο φιλικο που πραγματοποιηθηκε στο γηπεδο της Ροδιανης με αντιπαλους τη ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ και τον ΑΣ ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ.Η τοπικη ομαδα συνετριψε την Καρυδιτσα με 8-0.Καμμια σχεση με την προχθεσινη εμφανιση στα Πετρανα, εντελως διαφορετικη ομαδα χτες η ΔΟΞΑ, επαιξε κατα διαστηματα πολυ καλο ποδοσφαιρο, εβαλε 8 γκολ εχασε και αλλες ευκαιριες και βελτιωσε πολυ την αμυνα της.
Απο την αλλη μερια η ομαδα του Παπαζηση,που να τονισουμε παιζει σε μικροτερη κατηγορια,αν και ειχε καποιες ελλειψεις βασικων παικτων,εδειξε καλα στοιχεια, επαιξε ανοιχτα και βοηθησε να γινει ενα καλο παιχνιδι.
Για την ιστορια και μονο να αναφερουμε οτι τα γκολ σημειωσαν οι:
Χλιαρας Δ.(3),Τσουτζιδης (3) και Τζελλος (2).Παρα λιγο δηλαδη, και εαν δεν τραυματιζονταν ο Τζελλος που αποχωρησε απο τον αγωνα στο 65΄, μπορει να ειχαμε τρια χατ τρικ, σε εναν αγωνα.Απο την Ροδιανη,δεν υστερησε σχεδον κανεις,με καλιτερους τους Ζιαγκα,Χλιαρα Δ, και Παλημαρκο,ο οποιος δειχνει οτι μπορει να παρει στις πλατες του την ομαδα.Απο την Καρυδιτσα καλιτεροι ηταν οι,Βακουφτσης,Πασιακος και Καλημερης.Πολυ καλη η διαιτησια του κ.Δεληγιαννη Νικου,που ειναι προπονητης σε ομαδα της Γερμανιας, και βρεθηκε τυχαια στον αγωνα,αφου καταγεται απο την Μηλεα Κοζανης.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ (ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ Β)
ΚΩΤΟΥΛΑΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Μ,ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ,ΖΙΑΓΚΑΣ,ΦΛΩΡΟΣ,ΧΛΙΑΡΑΣ Δ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Β,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Ζ,ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ,ΠΑΛΗΜΑΡΚΟΣ,ΤΖΕΛΛΟΣ επαιξαν ακομη και οι: ΧΛΙΑΡΑΣ Χ,ΛΙΟΓΑΣ,ΡΑΦΑ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Δ,ΝΑΝΝΟΣ Κ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.

ΑΣ ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ (ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Β)
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ,ΜΠΟΜΠΟΝΑΡΗΣ,ΤΣΙΦΤΣΗΣ,ΒΑΡΔΟΥΜΠΑΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ,ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ,ΤΣΙΦΤΣΗΣ,ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ,ΠΑΣΙΑΚΟΣ,ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. επαιξαν ακομη και οι: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ,ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου