Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ 0-3

Με μιση σχεδον ομαδα κατεβηκε στον αγωνα η ΔΟΞΑ Ροδιανης,αφου ελειπαν για διαφορους λογους 5 βασικοι παιχτες της,(Αριδας,Χρυσοστομιδης,Μωυσιδης,Χλιαρας και Παναγιωτελιδης), για να αντιμετωπισει στο γηπεδο της Νεας Νικοπολης,λογω τιμωριας του γηπεδου της, την πρωτοπορο ομαδα του 1ου ομιλου, ΚΕΝΤΑΥΡΟ Πρωτοχωριου.Το παιχνιδι φαινοταν βεβαια, οτι ηταν χαμενο πριν αρχισει.Οι παιχτες ομως της Ροδιανης, ειχαν αλλη αποψη.Αγωνισθηκαν με παθος και τα εδωσαν ολα για τη νικη.Και ισως αυτο να γινονταν, αν δεν συνεβαιναν απιστευτα πραγματα,που δεν
θα ηθελα να τα σχολιασω.Ο κοσμος που βρεθηκε στο γηπεδο τα ειδε ολα παντως και η ομαδα της Ροδιανης πηρε το χειροκροτημα.Στο πρωτο ημιχρονο η φιλοξενουμενοι ειχαν την κατοχη και καποιες φασεις χωρις να βρουν στοχο.Στο 30' και στην ιδια φαση,ο Καψουρης θα παρει δυο κιτρινες μαζι,η πρωτη για σκληρο φαουλ και η δευτερη για εξυβριση.Το ημιχρονο εληξε με το στειρο 0-0.
Στην επαναληψη,αν και οι τυπικα γηπεδουχοι αγωνιζονταν με 10 παιχτες,επαιζαν καλιτερα,ειχαν κατοχη και φασεις που θα μπορουσαν να προηγηθουν.Ομως με μια αδικη δευτερη κιτρινη στο 70',θα αποβληθει και ο πιο επικινδυνος παιχτης της Ροδιανης Κωστας Ναννος,που γλυτωσε και τις κλωτσιες για το υπολοιπο του αγωνα...Αν και με 9 παιχτες οι Ροδιανιωτες παλευαν σαν λιονταρια, αν και τα φαουλ γυρω απο την περιοχη ηταν αμετρητα!!!!!.Ομως αντεχε.... ωσπου να ρθει βεβαια το 85' οπου μετα απο μια περιπετειωδη φαση θα γινει το 0-1 και εκει οι παιχτες φανηκε οτι τα παρατησαν.Στο 88' ο Ρεφερυ θα δωσει και πεναλτυ ,οπου θα γινει το 0-2 και το εργο θα λαβει τελος.... Παραξενη φαση στη συνεχεια, οπου οι παιχτες της Ροδιανης με το ζορι, πηραν μεν σεντρα ,αλλα αφησαν τη μπαλλα στη σεντρα, σε αντιπαλο παιχτη. ο οποιος σουταρε και η μπαλα πηγε στα διχτυα,ενω ο τερματοφυλακας Κωτουλας βρισκοταν στο κεντρο σχεδον του γηπεδου!!!!.Στη συνεχεια οι γηπεδουχοι εμειναν ολοι πισω απο το κεντρο και αφησαν τους αντιπαλους να παιζουν πασουλες,με τον αρχοντα του αγωνα, να σφυριζει τελικα τη ληξη,μεσω πανηγυρισμων.......... και αποδοκιμασιων!!!!!!!  απο τους φιλαθλους!!!!!!!!!
Διαιτητες:   Μπαϊραμίδης, Ξενακίδης, Συμεωνίδης
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ
ΚΩΤΟΥΛΑΣ-ΔΥΝΤΣΙΚΟΣ-ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗΣ-ΚΑΨΟΥΡΗΣ-ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ-ΧΛΙΑΡΑΣ-ΝΑΝΝΟΣ-ΠΑΛΗΜΑΡΚΟΣ-ΤΖΕΛΛΟΣ-ΝΑΝΝΟΣ-ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου