Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

Καταπληκτικη,εξαιρετικη,θαυμασια και θα μπορουσα να πω και αλλα επιθετα,για τη βραδυά που διοργανωσε ο συλλογος γυναικων Ροδιανης *Η ωραια Ελενη*,το Σαββατο και μια μερα πριν τη γιορτη των Αποστολων,που πανηγυριζει η Ροδιανη.με την ορχηστρα του Λευτερη Γκιοκα.
Ηταν ολα τελεια, απο τα τραγουδια,τους χορους,μεχρι τα σουβλακια,τα μπιφτεκια και τις κρυες μπυρες και το κυριωτερο ο
πολυς κοσμοςπου βρεθηκε στην εκδηλωση και στηριξε την προσπαθεια των γυνσικων.
Η εκδηλωση αρχισε περιπου στις 10 μ.μ. με αυτο που ελειπε εδω και καμποσα χρονια.Τα 20 περιπου Ροδιανοπουλα να χορευουν επι σκηνης, μετα απο καποια χρονια αποχης, να δινουν τον καλιτερο τους εαυτο και να παιρνουν το δυνατο χειροκροτημα του κοινου.Στη συνεχεια πηρε τη σειρα ο Πολιτιστικος συλλογος Κατω Κωμης Κοζανης και να πραγματοποιει μια πολυ σπουδαια εμφανιση,με τοπικα τραγουδια.
Τη σκυταλη πηρε ο Μορφωτικος συλλογος Ροδιτη Κοζανης με τραγουδια του Ποντου και υπο την καθοδηγηση του χοροδιδασκαλου Σπυρου Αφεντουλιδη να δινουν ενα πραγματικο ρεσιταλ!!!!
Μετα την παρουσια των συλλογων, η πιστα ηταν ελευθερη για ολο τον κοσμο και το γλεντι κρατησε μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες.
Την εκδηλωση τιμησε με την παρουσια του ο Αντιδημαρχος αναπτυξης Κοζανης Κωστας Κυριακιδης.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ








ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 
https://www.youtube.com/watch?v=fQSUjI8lKxw&feature=youtu.be

                                                         *ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ*
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΟΔΙΑΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ - ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΩ ΚΩΜΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΙΤΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου