Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΣΤΟ 93' ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

Στο τελευταιο λεπτο των καθυστερησεων η ΔΟΞΑ Ροδιανης ηττηθηκε απο την σκληροτραχηλη ομαδα του ΙΩΝΙΚΟΥ Βαθυλακκου με σκορ 2-3.
Ενα ματς που ολα πηγαν στραβα απο την αρχη για τους γηπεδουχους,αφου νωρις νωρις ο Κερασιωτης εγινε αναγκαστικη αλλαγη και ο Ταραμανης χτυπησε  στο ποδι σε μια κοντρα,πολυ νωρις και συνεχισε τον αγωνα σχεδον κουτσαινοντας.Να  προσθεσουμε εδω  και τις πολλες ελλειψεις της ομαδας για διαφορους λογους!!!
Οι ομαδες ξεκινησαν μουδιασμενα
τον αγωνα και στο πρωτο ημιχρονο παιχθηκε πολυ μετριο ποδοσφαιρο.Τις καλιτερες φασεις που θα θυμομαστε ειναι τα δυο πεναλτυ, που δοθηκαν, ενα για καθε ομαδα.Οι φιλοξενουμενοι πατυχαν το 0-1 στο 20' λεπτο και οι γηπεδουχοι ισοφαρισαν με ευστοχη εκτελεση του Παναγιωτελιδη στο 42'.
Στο δευτερο ημιχρονο το παιχνιδι ηταν καλιτερο με την ομαδα της Ροδιανης να εχει την κατοχη και να προσπαθει να πετυχει καποιο γκολ,αλλα οι φιλοξενουμενοι ηταν πολυ καλα οργανωμενοι στην αμυνα και προσπαθουσαν να βρουν την ευκαιρια να χτυπησουν στην κοντρα.Αυτο καταφεραν να το πετυχουν στο 70' κανοντας το σκορ 1-2.
Στο 80' ο Παναγιωτελιδης με εναν κεραυνο περιπου απο 35 μετρα,θα ισοφαρισει εκ νεου σε 2-2 και θα κανει και δυο τα προσωπικα του τερματα.Και ενω φαινοταν οτι οι ομαδες θα μοιρασθουν τους βαθμους,στο τελευταιο λεπτο των καθυστερησεων, σε μια βαθια μπαλια,βρεθηκε μονος του ενας παιχτης των φιλοξενουμενων και καταφερε να πλασαρει τον Τσουλουκιδη απο πολυ κοντα και  να κανει το τελικο 2-3
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ        (ΡΟΥΣΙΑΔΗΣ)

ΤΣΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ,ΝΑΝΝΟΣ,ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ (ΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ),ΤΑΡΑΜΑΝΗΣ,ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,
ΔΑΒΑΝΗΣ(ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ)
,ΤΣΙΑΜΗΣ,ΤΣΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ Δ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΛΙΔΗΣ,ΤΣΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ,ΧΛΙΑΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου