Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ 1-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ 2004

Δεν την παει με τιποτα η μπαλα!!!Δυο χαμενα πεναλτυ, δυο δοκαρια και πολλες χαμενες ευκαιριεςΑτυχια και αστοχια λοιπον και τριτη συνεχομενη ηττα απο την Κοζανη 2004 με σκορ 1-2.
Ενα παιχνιδι που θα μπορουσε να ειναι  μια ανετη νικη,στο τελος πανηγυρισαν οι φιλοξενουμενοι.και η Δοξα Ροδιανης ειναι ουραγος του βαθμολογικου πινακα.


Στο πρωτο κιολας λεπτο απο λαθος της αμυνας εγινε το 0-1.Μετριο παιχνιδι στο πρωτο ημιχρονο, χωρις πολλες φασεις με τους φιλοξενουμενους να ειναι  καλιτεροι.
Η τοπικη ομαδα στο 35''
 θα μπορουσε να ισοφαρισει σε 1-1 αλλα το πεναλτυ
που κερδισε και εκτελεσε ο Παναγιωτελιδης,απεκρουσε ο τερματοφυλακας.Και δεν εφτανε αυτο,στο 44'' απο μια βαθεια σεντρα και κεφαλια ενος επιθετικου θα γινει το 0-2.
Στο δευτερο ημιχρονο η τοπικη ομαδα μπηκε αποφασισμενη και εκλεισε στο μισο γηπεδο τους φιλοξενουμενους,οι οποιοι προσπαθουσαν να παιξουν με αντεπιθεσεις.Καταφερε να μειωσει σε 1-2 με τον Κερασιωτη στο 65'' ,ο οποιος στο 70'' θα εχει και δοκαρι και  λιγο αργοτερα  στο 77'' θα εκτελεσει το κερδισμενο πεναλτυ απελπιστικα αουτ και θα χαθει η ευκαιρια να φερει το ματς στα ισια και να δωσει ελπιδες για την ανατροπη του σκορ..
Πολυ καλος ο διαιτητης, αλλα με  λαθη οι βοηθοι του.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ   (Ρουσιαδης)
Σκετας,Γαλανης,Αραβοπουλος,Τσουλουκιδης Δ,Κωτουλας,Τσιαμης,Δαβανης,Ταραμανης,Χλιαρας,
Παναγιωτελιδης,Κερασιωτης.Επαιξαν και οι Ευαγγελοπουλος,Τσουλουκιδης Χ και Ναννος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου