Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ - ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ 3-0

Η ομάδα των Πύργων παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο σε νίκες με το 4ο σερί.
Θύμα της αυτή τη φορά η αξιόμαχη Δόξα Ροδιανής, η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα μην μπορώντας όμως να κάνει το κάτι παραπάνω, κόντρα στην τοπική ομάδα που αγωνιζότανε και με 10 παίχτες από το 76ο λεπτό (Κόκκινη ΠεσιρίδηςΠ.).
Φάσεις και γκολ:
Στο 3ο λεπτό ο Γλούμου θα κάνει το σουτ έξω από την περιοχή,
με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 4ο λεπτό αντέδρασαν οι Πύργοι, όπου σε κεραυνό του Παριγορίδη, θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Κωτούλας. Στο 7’ διακόπτει το παιχνίδι υποδεικνύοντας σε παράγοντα της Ροδιανής να σβήσει το τσιγάρο. Στο 11’ μετά από φάουλ του Πεσιρίδη, η μπάλα περνάει ξυστά από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 20ο λεπτό, ο Παπαχρήστου για την ομάδα των Πύργων ανατρέπεται σε προφανή θέση για γκολ εκτός περιοχής, με τον διαιτητή Σωτηριάδη να δίνει απλά φάουλ το οποίο περνάει ανεκμετάλλευτο.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, σε φάουλ του Πεσιρίδη ο Ελευθεριάδης κάνει με κεφαλιά το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των 200 τουλάχιστον θεατών. Η ομάδα της Ροδιανής αντέδρασε και στο 25ο λεπτό, ο Ευαγγελόπουλος βγαίνει τετ α τετ με τον Τσιτλαχίδη να προλαβαίνει και να διώχνει την μπάλα.
Στο 30ο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Αντωνίου για την Ροδιανή η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Στο 35’ ο Ευαγγελόπουλος κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Τσιτλαχίδη να αποκρούει καταπληκτικά. Κάπου εδώ η ομάδα των Πύργων αφυπνίστηκε μετά από τις παραινέσεις του προπονητής της Τριανταφυλλίδη και στο 37ο λεπτό, ο Ελευθεριάδης αφού πέρασε δύο παίχτες, έκανε την σέντρα με τον Παριγορίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
Στο 39’ ο Παπαχρήστου κάνει δυνατό σουτ, με τον Κωτούλα να αποκρούει. Στο 50ολεπτό ο Αντωνίου σε φάουλ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα ξυστά από το δοκάρι των Πύργων. Στο 53 ο Τσιάμης εκτέλεσε το φάουλ, με τον Τιτλαχίδη να αποκρούει και πάλι.
Στο 67’ ο Παραγορίδης θα βγει τετ α τετ, αναγκάζοντας τον Κωτούλα σε εκπληκτική επέμβαση. Στο 76’ ο Γαλάνης σε φάουλ για την Ροδιανή παραλίγο να κάνει το 2-1 αλλά ο Τσιτλαχίδης αποκρούει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πεσιρίδης θα κάνει σκληρό φάουλ στον Αντωνίου και θα δεχτεί δεύτερη κίτρινη.
Στο 87’ Παριγορίδης και Αντωνίου διαπληκτίστηκαν με τον διαιτητή να δείχνει ανοχή δείχνοντας κίτρινες κάρτες. Στο 90’ ο Παριγρίδης έκανε το 3-0, αφού πέρασε όλους την άμυνα της Ροδιανής και με κεραυνό σκόραρε, πανηγυρίζοντας έξαλλα.
Ο διαιτητής σφύριξε την λήξη με την ομάδα της Δόξας Βερμίου Πύργων να παίρνει το τρίποντο για τέταρτη κατά σειρά αγωνιστική και να διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το διαιτητικό τρίο των Σωτηριάδη, Τσιότσια, Ελευθεριάδη είχε ένα εύκολο απόγευμα δίχως ουσιαστικά λάθη.
Οι συνθέσεις των ομαδων:
Δόξα Βερμίου Πύργων: Τσιτλαχίδης, Xoxha, Μπράχος, ΠεσιρίδηςΔ.(65’ Μουμουλίδης), Τσαρτσιανίδης, Βαγκόπουλος,(75’ Λωτίδης), Ελευθεριάδης(70’ Χατζόγλου), Πεσιρίδης, Παπαχρήστου, Τσαραμανίδης, Παριγορίδης
Δόξα Ροδιανής: Κωτούλας, Δαβάνης(70’ Ιουλιανού), Τσαγγάρης(62’ Μανωλόπουλος), Κεντεποζίδης, Μιχαλόπουλος, Γαλάνης, Τσιάμης, Χλιαράς, Ευαγγελόπουλος(87’ Μάστορας), Αντωνίου, Γκλούμπος
Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες:Π.Κ. 
ΠΗΓΗ  http://top-sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου