Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Ο σύλλογος γυναικων Ροδιανης στο Μοναστηρακι Δράμας

Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Μοναστηρακίου Δράμας διοργάνωσε την Παρασκευή, Ζωοδόχου Πηγής (πανηγύρι του χωριού), 6 Μαΐου 2016, τις εκδηλώσεις του πολιτιστικού θεσμού «ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» με φετινό θέμα «Η Εύανδρος Ήπειρος και η Μεγαλόψυχη Μακεδονία, η ... ευπορίαν διαρκή παρασχείν», στην πλατεία Μοναστηρακίου.
Στις διημερες εκδηλωσεις με τη βοηθεια του φιλου Κωστα Κερασιωτη,συμμετειχε και ο συλλογος γυναικων Ροδιανης με απολυτη επιτυχια.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Φωτη Φωταρακη για το οπτικο ακουστικο υλικο που μας διεθεσε!!!!Λιγο μετα το τελος των ακδηλωσεων η προεδρος του συλλογου Καιτη Ναννου δηλωσε:
<< Μονο ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν αρκει για να περιγραψουμε αυτο που ζησαμε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ Δραμας το διημερο που μας περασε. απο που να αρχισω . Απο την , αρτια οργανωση ,τη φιλοξενια τα αξιοθεατα τις ομορφιες του τοπου, τους υπεροχους ανθρωπους που συναντησαμε και νοιωσαμε οτι τους ξερουμε χρονια!!!! ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ο προεδρος του συλλογου Γιαννης Παπουτσης και οι συνοδοιποροι του,Πολλα πολλα συγχαρητηρια σε ολους θα μας μεινει αξεχαστο!!!!!!!και φυσικα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο του Συλλογου Κωστα Κερασιωτη που ηταν ο συνδετηριος κρικος για ολη αυτη τη συνευρεση . ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!>>

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΟΔΙΑΝΗΣ
ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ FOTIS FOTARAKIS στο παρακατω link!!

https://www.youtube.com/user/FOTARAKIS/videos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου