Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Εθνικός Βατερού και Κωστας Νάννος


Τη δική του ιστορία συνέχισε να γράφει ο Εθνικός Βατερού, αποκλείοντας στο κύπελλο ερασιτεχνών τον Τηλυκράτη Λευκάδας στα πέναλτι!

Ο ημιτελικός αγώνας έγινε στο γήπεδο Ανατολής Ιωαννίνων παρουσία 500 φιλάθλων και ήταν αρκετά καλός και αμφίρροπος. Ο Τηλυκράτης προηγήθηκε 2 φορές, όμως το Βατερό ισοφάρισε ισάριθμες. Είναι η πρώτη φορά που ομάδα του νομού Κοζάνης φθάνει στον τελικό, εκεί θα αντιμετωπίσει την Ένωση Μηδέας (η ομάδα της Αργολίδας απέκλεισε με 3-0 τα Χανιά).


Στο 15΄ και στο 20΄ τετ-α-τετ των Γραμματικόπουλου, Νάννου απέκρουσαν αντίστοιχα οι Στ. Ζηνόβιος, Σταματέλος, στο 30΄ σόλο του Κυριάκου Κιβρακίδη, όμως το πλασέ του απέκρουσε ο Σταματέλος, στο 40΄ μετά από φάουλ του Γραμματικόπουλου, ο Σαλαπάτας με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 60΄ ο Ν. Ζηνόβιος με ατομική προσπάθεια και πλασέ ισοφάρισε, 2 λεπτά αργότερα ο Θεράπος με ατομική ενέργεια έκανε το 2-1. Για δεύτερη φορά ισοφάρισε ο Ν. Ζηνόβιος στο 76΄ εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην περιοχή, ύστερα από κόρνερ του Μετικάνου. Στο 89΄ κεφαλιά του Σαριόγλου απέκρουσε σωτήρια ο Σταματέλος. Οι ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου ευστόχησαν 6 παίκτες από κάθε ομάδα (Παπάς, Θεράπος, Κούτσικος, Κτενάς, Γραμματικόπουλος, Βρακατσέλης για Τηλυκράτη, Ν. Ζηνόβιος, Κ. Κιβρακίδης, Γ. Κιβρακίδης, Μετικάνος, Νάννος, Σαριόγλου από Βατερό).

Στο 7ο πέναλτι ο Στ. Ζηνόβιος απέκρουσε την εκτέλεση του Καταγή, ευστόχησε ο Φωτιάδης και το Βατερό πέρασε στον τελικό. Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

ΒΑΤΕΡΟ: Στ. Ζηνόβιος, Κ. Κιβρακίδης, Τσιώνης (78΄ Σοφόγλου), Μετικάνος, Καλλιανίδης, Φωτιάδης, Σαριόγλου, Αποστολίδης (91΄ Γ. Κιβρακίδης), Ν. Ζηνόβιος, ΝΑΝΝΟΣ, Γκοντοβάς (58΄ Συμελίδης).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Σταματέλος, Κατσαμπίρης, Σχίζας (91΄ Βρακατσέλης), Τσαλαπάτας, Παπάς, Κούτσικος, Λαζαρίδης (106΄ Δομάζος), Κτενάς, Θεράπος, Γραμματικόπουλος, Μήτρου (37΄ Καταγής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου