Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ 1-2

Αν και ενισχυθηκε σημαντικα μεσα στη βδομαδα που περασε,με τις δυο σημαντικες μεταγγραφες του Θεοφιλου Παπαδοπουλου και του Στελιου Τσουκαλιδη, η Ροδιανη ηττηθηκε στην εδρα της απο την Ερατυρα με 1-2. Η Ροδιανη ξεκινησε τον αγωνα επιθετικα και με πολυ ανεβασμενη ψυχολογια,κυριως λογω των δυο νεων πολυπειρων ποδοσφαιριστων, που αναφεραμε πιο πανω.Αντιθετα η Ερατυρα επαιζε μαζικη αμυνα με βοηθειες, για να μπορεσει να φρεναρει τους πολλους ποιοτικους παιχτες που εχει η Ροδιανη.Αποτελεσμα της πιεσης αυτης,ηταν να κερδισει πεναλτυ μολις στο 20΄σε ανατροπη του Τσιγγανα απο τον Μηλιο.Ο Ζαρκοδημος ομως, θα πεσει στη γωνια και θα αποκρουσει το σουτ του Τσουτσιδη. Στο 30΄ ο Τσουτσιδης θα δεχτει καθετη πασα απο τον Φλωρο,και αδειαζοντας εξαιτερικα τον Μουσιο,θα κανει το 1-0 για τη Δοξα Ροδιανης(βιντεο).Να σημειωθει οτι η Ροδιανη,πραγματοποιησε πολυ νωρις δυο αλλαγες,αφου εφυγαν τραυματιες απο το γηπεδο, οι αμυντικοι Χαραλαμπιδης και Μιχαλοπουλος,με αποτελεσμα να δημιουργηθει προβλημα αμυντικο.Οι φιλοξενουμενοι καταφεραν να ισοφαρισουν με τον Γκαργκαλα στο 68΄σε μια αδρανεια της αμυνας των γηπεδουχων, και σε ενα σημειο που φανηκε οτι οι γηπεδουχοι εμειναν απο δυναμεις.Στο 80΄ θα καταφερουν να κανουν και το 1-2 σε μια ξαφνικη αντεπιθεση με τον Τσαφη,που ομως,οπως ισχυριζονται οι γηπεδουχοι ο επιθετικος της Ερατυρας,εκανε κοντρολ καθαρα με το αριστερο του χερι και μετα πετυχε το γκολ. Αριστη η διαιτησια των Δημητρακοπουλου Στρατου-Μαλιουρα Παναγιωτη και Αραβοπουλου Σονιας.
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ.
Μεκερα,Χαραλαμπιδης,Δαμιανιδης,Φλωρος,ΤΣΟΥΚΑΛΙΔΗΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ Τ,Καλαμπουκας Ζ,ΧΛΙΑΡΑΣ,Τσιγγανας,ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. (Φτακας,Μιχαλοπουλος και Κωτουλας)
ΕΡΑΤΥΡΑ. ΖΑΡΚΟΔΗΜΟΣ,ΚΩΤΡΟΤΣΙΟΣ,ΔΕΡΒΕΝΗΣ,Μουσιος,Βουζιανας,Μηλιος,Πλανος,ΠΗΤΑΣ,ΓΚΑΡΓΚΑΛΑΣ, ΤΣΑΦΗΣ,Καραμικα. (ΚΕΡΜΕΖΙ,ΠΗΤΑΣ)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ακαδημία Σιάτιστας 37
Κένταυρος Πρωτοχωρίου 32
Ακρίτες Κοζάνης 30
Αναγέννηση Εράτυρας 25
Ιωνικός Βαθυλάκκου 24
Αλιάκμων Αιανής 23
Αστραπή Κλείτους 20
ΑΕ Κρανιδίων 20
Δόξα Μικροκάστρου 18
Δόξα Ροδιανής 17
Έλατος Ελάτης 17
Αναγέννηση Λιβαδερού 15
Δόξα Μεσσιανής 9
Πλατανόρεμα 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου