Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ 3 – 2



Άλλο ένα παιχνίδι με πολλά γκολ απόλαυσαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο ''Βασίλειος Βικιάρης'' στην Εράτυρα. Δυνατή και φέτος η Εράτυρα είχε τον έλεγχο σ΄όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα.
Την πολύ καλή ομάδα του περσινού δεύτερου γύρου έδειξε πως συνεχίζει και στο φετινό πρωτάθλημα η Ροδιανή με τον Τσουτζίδη να κάνει καλή δουλειά και στους νέους παίχτες της ομάδας.
Χωρίς γκολ πέρασε το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να χάνουν καλές ευκαιρίες με τους Καραμιχάλη και Καραμίκα αλλά και τους φιλοξενούμενους να γίνονται απειλητικοί στο τρίτο τέταρτο βγαίνοντας στην κόντρα με τους Τζέλλο και Τσουτζίδη.
Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο με τις ευκαιρίες όμως να γίνονται γκολ με την Εράτυρα να προηγείτε 3-0 μέχρι το 88΄ αλλά και τη Ροδιανή να αποδεικνύει πως το παιχνίδι τελειώνει μόνο με το σφύριγμα του διαιτητή βάζοντας δύο γκολ στα τελευταία εφτά λεπτά.
10΄ ένα δύο του Φιλιππίδη Μ. Με τον Πήτα και κάθετη στον Καραμιχάλη αλλά το πλασέ του τελευταίου πέρασε άουτ
30΄ πολύ καλή σέντρα του νεαρού Ζιάμου απο δεξιά στο κεφάλι του Καραμίκα αλλά η κεφαλιά πέρασε λίγο πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι
35΄ σέντρα σούτ του Ζιάμου ανάγκασε τον τερματοφύλακα με υπερένταση να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι αποκρούωντας με τα δάχτυλα τη μπάλα.
40΄ αμφισβητούμενη φάση με τον Καραμίκα στην περιοχή της Ροδιανής αλλά στην κόντρα τετ α τετ του Τσουτζίδη πρόλαβε δύσκολα ο τερματοφύλακας και έδιωξε παίρνοντας ΄΄τη μπουκιά απ το στόμα΄΄ του έμπειρου επιθετικού.
50΄ πολύ καλή κίνηση του Τζέλου εκμεταλεύτηκε σύγχηση στην άμυνα της Εράτυρας και βρέθηκε μόνος έξω απ την μικρή περιοχή, πλάσαρε σωστά αλλά ο Ζαρκοδήμος με την απόκρουση του αγώνα κράτησε το μηδέν
53΄ 1 – 0 παρόν για μια ακόμη φορά, μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο, δήλωσε ο Τσίτσαρης πήρε ωραία πάσα του Καραμίκα μέσα στην περιοχή και πρίν προλάβει η άμυνα να αντιδράσει πλάσαρε ιδανικά στη γωνία του Κωτούλα
62΄ οριζόντιο δοκάρι του Καραμιχάλη σε σούτ βολίδα λίγο μέσα απο την περιοχή ανάγκασε τον τερματοφύλακα να διαμαρτηρηθεί στους αμυντικούς του και ένας εξ αυτών στο διαιτητή για οφσάιντ με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον τιμωρήσει με κίτρινη και έμεσο φάουλ στο σημείο του πέναλτι
65΄ 2 – 0 το φάουλ εκτέλεσε ο Καραμιχάλης με πάσα προς τα πίσω στον Τσίτσαρη ο οποίος με σούτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία δίνοντας αέρα δύο γκολ στους γηπεδούχους
75΄ 3 – 0 κάθετη πάσα του Φιλιππίδη Μ. Στον Καραμιχάλη λίγο μπροστά απ το κέντρο, νικητής στο σπρίντ ο έμπειρος επιθετικός πέρασε δύο αμυντικούς και με σουτ απο το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα
88΄ 3 – 1 τη χαλάρωση των γηπεδούχων εκμεταλεύτηκε ο Τζέλλος που σε οργανομένη επίθεση πήρε τη μπάλα απο τα δεξιά και μέσα απ την περιοχή με πολύ ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα ψηλά στην απέναντι γωνία του Ζαρκοδήμου.
93΄ 3 – 2 παράλληλη πάσα του Τσουτζίδη στο ύψος της περιοχής και ο Χλιαράς Δ. με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Πολύ καλή η διαιτησία του Μαρόπουλου και των βοηθών Κεντζιόπουλου και Τσαλίδου.


ΕΡΑΤΥΡΑ (ΒΙΚΙΆΡΗΣ) Ζαρκοδήμος, Δερβένης, Φιλιππίδης Βλ., ΒΟΥΖΙΑΝΆΣ, ΖΙΆΜΟΣ, Πλάνος, Φιλιππίδης Μ., ΜΉΛΙΟΣ, Καραμίκας, Πήτας, Καραμιχάλης, (46΄ΤΣΊΤΣΑΡΗΣ/ Πήτας, 75΄ Κερμέζι/ Πλάνος, 82΄ Χριστόπουλος/ Καραμιχάλης)

ΡΟΔΙΑΝΗ (TΣΟΥΤΖΙΔΗΣ) Κωτούλας, Καλαμπούκας M, Δαμιανίδης, Χαραλαμπίδης, Ζιάγκας, ΧΛΙΑΡΆΣ Χ., ΤΣΟΥΤΖΊΔΗΣ, Ευαγγελόπουλος, ΧΛΙΑΡΆΣ Δ., Καλαμπούκας Z, ΤΖΈΛΛΟΣ ( 57΄ Φλώρος/Καλαμπούκας, 82΄ Λιόγας/Χαραλαμπίδης, 82΄ Μιχαλόπουλος/ Ζιάγκας)

Πηγή http://provolinet.blogspot.com/ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου