Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ 0-4



Βαριά ήττα με σκορ 0-4 υπέστη το απόγευμα της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2011 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης, ο τυπικά γηπεδούχος Αίας Μικροβάλτου από τη Δοξα Ροδιανής.

Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Μικροβάλτου είχε την κατοχή της μπάλας και έδειξε διάθεση να επιτεθεί, αλλά εντελώς αναπάντεχα και στις δυο μοναδικές και φαινομενικά ακίνδυνες αντεπιθέσεις της ομάδας της Ροδιανής, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 μόλις στο 13’! Παρά την ψυχρολουσία οι παίκτες του Μικροβάλτου μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έκαναν φιλότιμες προσπάθειες απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως παρουσιάστηκε η ομάδα της Ροδιανής, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μικροβάλτου ήταν σαν να μην κατέβηκε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να επιτίθενται συνεχώς. Το τρίτο γκολ της Ροδιανής ήρθε στο 70’, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς και κάθε σκέψη των Μικροβαλτινών για κάτι καλό. Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και το 0-4, ενώ έχασαν ακόμη και 2-3 κλασικές ευκαιρίες για περαιτέρω διεύρυνση του σκορ.

Σκόρερ του αγώνα: ο Νίκος Τζέλλος στο 7’, ο Δημητρης Χλιαράς στο 14’ και στο 70’, και ο Βαγγέλης Τσουτσίδης στο 80’.

Με την εμφάνισή της αυτή η ομάδα της Ροδιανής πιστοποίησε ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, ενώ η ομάδα του Μικροβάλτου προβλημάτισε, παρέμεινε για 11η αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και βέβαια να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας…

Καλή η διαιτησία των Δραγώγια-Βέρρου-Βαξεβάνου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ

Αλεξόπουλος Αντώνιος, Θεοδουλίδης Κώστας, Χαρισόπουλος Ιωάννης, Χαρισόπουλος Φίλιππος ( 39΄ Καβουρίδης Αχιλλέας ), Γιαννόπουλος Ανδρέας, Θεοχάρης Απόστολος, Μανάδης Γιάννης (79’ Γιαννόπουλος Αντώνιος ), Σαΐτης Γιώργος, Νάστος Νίκος, Τσάμος Παναγιώτης, Αλεξόπουλος Αχιλλέας.

Προπονητής: Τάκης Σταθόπουλος

ΡΟΔΙΑΝΗ

Κωτούλας Κων., Καλαμπούκας Μιχ., Δαμιανίδης Αχ., Χαραλαμπίδης Αρ., Λιόγας Δημ., Φλώρος Στυλ., Ευαγγελόπουλος Ευαγ., Χλιαράς Δημ. (80΄ Ζιάγκας Αθ.), Τσουτζίδης Ευαγ., Τζέλλος Νικ. (67' Καλαμπούκας Ζησ.), Χλιαράς Χαρ. (80΄ Παπαδόπουλος Ραφ.).

Προπονητης: Βαγγέλης Τσουτζίδης

Γιατρός αγώνα: Τσολάκης Ζήσης

Πηγη www.mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου