Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΔΡΑΣΗ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ 2 - 3


Συνεχιζει την εκπληκτικη της πορεια, η ομαδα της ΔΟΞΑΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ,αφου σημερα προσθεσε ακομα τρεις βαθμους και μια ακομη καλη εμφανιση, στην πολύ δυσκολη εδρα της ΔΡΑΣΗΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ, οπου κερδισε την τοπικη ομαδα με σκορ 2-3.
Η τοπικη ομαδα μπηκε επιθετικα και καταφερε στα πρωτα λεπτα να προηγηθει.Μετα από κορνερ και κεφαλια του Λάζου θα γινει το 1-0.Οι φιλοξενουμενοι αντεδρασαν αμεσα και ανεβασαν την αποδοση.Με απ ευθειας εκτελεση φαουλ, ο Δημητρης Χλιαρας θα γραψει το 1-1.
Και ενώ φαινοταν ότι η Ροδιανη εχει τον ελεγχο του αγωνα,το Τσοτυλι θα μπει παλι μπροστα στο σκορ, όταν σε μια μακρινη εκτελεση φαουλ του Γκαρα και αδρανεια των αμυντικων των φιλοξενουμενων, η μπαλλα θα καταληξει στα διχτυα και ετσι θα γινει το 2-1 που ηταν και το σκορ του ημιχρονου.
Στην επαναληψη η Ροδιανη μπηκε δυνατα και αποφασισμενη να γυρισει το παιχνιδι, χανοντας πολλες ευκαιριες , ωσπου ο Βαγγελης Τσουτζιδης θα μπει στην περιοχη για να ανατραπει από τους αμυντικους.Κοκκινη για τους γηπεδουχους και πεναλτυ. Εκτελεση από τον παικτη που το κερδισε και 2-2. Με παικτη λιγοτερο πια, οι γηπεδουχοι ηταν δυσκολο να αντιδρασουν, και δεκα λεπτα πριν τη ληξη ο Νικος Τζελλος με ωραιο πλασε μεσα από την περιοχη θα γραψει το 2-3 που ηταν και το τελικο σκορ, μεσα σε ξεφρενους πανηγυρισμους των φιλοξενουμενων.
Αριστη η διαιτησια του κ. Δεληζηση με βοηθους τους κ.κ. Σουλίδη και Σπέντζα.

ΔΡΑΣΗ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ (Νικολοπουλος)
Μυλωνάς, Λαδάς, Εκουτσόγλου, Δονούλης, Γκάρας, Συμεωνίδης, Χαραλαμπίδης, Περσίδης, Λαμπρόπουλος, Λάζος, Παπαιωάννου.Αγωνιστηκαν ακομα οι Ζιμπιλίδης, Χατζιόπουλος, Χριστοφορίδης.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ (Τσουτζιδης)
Κωτουλας,Καλαμπουκας Μ,Δαμιανιδης,Ζιαγκας,Χαραλαμπιδης (Λιογας),Φλωρος,Καλαμπουκας Ζ,Χλιαρας Δ,Χλιαρας Χ(Ναννος),Τσουτζιδης και Τζελλος.Στην αποστολη ηταν επισης οι Καλαμπουκας Δ,Παπαδοπουλος Ρ,Καλημερης Τ,Καλαμπουκας Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου