Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ,ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ,ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ


Ε.Π.Σ. Κοζάνης - Πρώτοι σκόρερ και καλύτεροι ποδοσφαιριστές, προπονητές και Παράγοντες. ·

Την περίοδο 2011-2012 και για πρώτη φορά στην ιστορία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης επιχειρήθηκε να καταγραφούν οι σκόρερ όλων των τερμάτων που επιτεύχθηκαν στους αγώνες όλων των κατηγοριών (Α΄ , Β΄ και Γ΄ ) , για να προκύψουν οι πρώτοι σκόρερ .

Επίσης δόθηκε η δυνατότητα στους εκπροσώπους των σωματείων , στους προπονητές αλλά και στους αρχηγούς - ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας να ψηφίσουν για το ποιόν αντίπαλο παράγοντα , προπονητή και ποδοσφαιριστή θεωρούν καλύτερο ( σε ήθος και απόδοση ) για την περίοδο 2011-2012 καθώς και τον καλύτερο Διαιτητή και Βοηθό Διαιτητή .

Πρόθεση της Ε.Π.Σ. είναι αυτή η διαδικασία να γίνει θεσμός με σκοπό την προβολή των ανθρώπων που ασχολούνται παρά τα προβλήματα , με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ τους χωρίς αντιπαλότητες.

Μετά τον έλεγχο όλων των φύλλων αγώνων αλλά και των εγγράφων ψηφοφορίας των σωματείων η Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνει τα αποτελέσματα που έχουν ως εξής :

Όλοι οι προαναφερθέντες θα τιμηθούν από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης σε εκδήλωση που θα γίνει με την κλήρωση των πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ κατηγορίας πριν την έναρξη της περιόδου 2012-2013 .

Στην ψηφοφορία δεν πήραν μέρος τα σωματεία : ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Α΄ κατηγορία) , ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ (Β΄ κατηγορία - 1ος Όμιλος) , ΝΕΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΓΙΛΟΥ και ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ (Β΄ κατηγορία - 2ος Όμιλος) .


Πηγη maties sta sport (alfa radio 89.fm - Κοζάνη)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου