Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ-ΔΟΞΑ ΜΕΣΙΑΝΗΣ 7-1

Η δυνατη βροχη και ο βαρυς αγωνιστικος χωρος δεν εμποδισε τη ΔΟΞΑ  Ροδιανης,να παιξει καλο ποδοσφαιρο και να συντριψει την ομαδα της ΔΟΞΑ Μεσιανης με σκορ 7-1.
Η τοπικη ομαδα μπηκε πολυ δυνατα στον αγωνα και απο νωρις πηρε κεφαλι στο σκορ, με κεραυνο του Βαγγελη Τσουτζιδη, ο οποιος εδειξε το δρομο στον Νικο Τζελλο και στον Κωστα Ναννο,που πετυχαν και οι δυο τους χατ τρικ.Οι φιλοξενουμενοι προσπαθησαν,καταφεραν να μειωσουν σε 2-1 προς το τελος του ημιχρονου,αλλα με την εναρξη της επαναληψης δεχτηκαν το τριτο γκολ και πεντε λεπτα αργοτερα θα δεχτουν και τεταρτο γκολ με πεναλτυ,το οποιο αμφισβητησαν  εντονα στο διαιτητη κ.Σπυριαδη  και απο κει και περα,κατερευσαν και δεν μπορεσαν να αντιδρασουν  στους
πολλους ποιοτικους παιχτες που διαθετει η ομαδα της Ροδιανης και οι οποιοι ανεβαζαν συνεχως την αποδοση τους και μαλιστα εχασαν και αλλες πολλες καλες ευκαιριες να διευρυνουν κι αλλο  το σκορ.

                                      ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
15 ΄΄  κεραυνος του Τσουτζιδη εξω απο τη μεγαλη περιοχη και 1-0
30 ΄΄  κοντινο πλασε του Ναννου και 2-0
40 ΄΄  ο Ελευθεριαδης με ωραιο πλασε θα μειωσει σε 2-1
50 ΄΄  πλασε του Τζελλου και 3-1
58 ΄΄  ευστοχη εκτελεση πεναλτυ του Ναννου και το 4-1
67 ΄΄  πλασε του Τζελλου και 5-1
70 ΄΄  ο Ναννος με πλασε μεσα απο την  περιοχη θα γραψει το 6-1
80 ΄΄  το τελικο 7-1 θα διαμορφωσει και παλι ο Τζελλος με κοντινο πλασε
Δεν υστερησε κανεις απο την Ροδιανη με καλιτερους τους  Ναννο,Τζελλο,Τσουτζιδη,Ζιαγκα και Δαμιανιδη.Απο τη Μεσιανη ξεχωρισαν οι Κυπιρτιδης, Δουβαρτζιδης και Ζορμπας.
Αριστη η διαιτησια του κ.Σπυριαδη με βοηθους τον κ.Τζωρτζο και την κ. Μπελτσου.

                                       ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ
Κωτουλας,Κεντεποζιδης,Δαμιανιδης,Ζιαγκας(Μαστορας),Χλιαρας Χ.(Ναννος Κ),Γκαργκας,Δυντσικος,Χλιαρας Δ. Τσουτζιδης,Ναννος,Τζελλος(Παντελερης)

ΔΟΞΑ ΜΕΣΙΑΝΗΣ
Κυπιρτιδης,Τελλιος,Χαλκιας,Ζαχαροπουλος(Χατζηιωαννιδης),Σαχινιδης,Κουλουγουσιδης,Καραγιαννης,Δουβαρτζιδης(Γεωργακοπουλος),Ζορμπας,Παρασκευοπουλος,Ελευθεριαδης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου