Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ 4-2


Ενω αρχισαν στραβα,τελικα ολα πηγαν καλα για την τοπικη ομαδα που βρεθηκε  στο 25''  πισω στο σκορ με δυο γκολ διαφορα.Γουρι εφερε μαλλον ο Πετρος Μιχαλοπουλος ο οποιος επεστρεψε στην ομαδα μετα απο ενα χρονο απουσιας και ηταν στη διαθεση του προπονητη του,χωρις ομως να αγωνισθει..
Οι φιλοξενουμενοι καταφεραν να αιφνιδιασουν την ομαδα της Ροδιανης και μολις στο 25'' το σκορ ειχε γινει 0-2 με
δυο γκολ του Βροντζου στο 18'' και του Ζανι στο 24''.
Η τοπικη ομαδα που ειδε ......το χαρο με τα ματια της...... αντεδρασε αστραπιαια καταφερνοντας στο 30'' με καταπληκτικο σουτ του Χλιαρα, να μειωσει σε 1-2 και στο 35'' με τον Τζελλο, με εκτελεση πεναλτυ να φερει το ματς στα ισια.

Στην επαναληψη η ομαδα της Ροδιανης μπηκε πολυ δυνατα και νωρις νωρις εδειξε να καθαριζει τη νικη,με δυο γκολ καρμπον,απο σεντρες του Χλιαρα απο τα αριστερα, και δυο κεφαλιες του Ναννου στο 50''και στο 55'' να γραφει το 4-2.Οι φιλοξενουμενοι προσπαθησαν να αντιδρασουν, και εχοντας καλη κυκλοφορια της μπαλλας,αρχισαν να πιεζουν την τοπικη ομαδα, αλλα μια χαζη ενεργεια του τερματοφυλακα Νικου,να χτυπησει αντιπαλο εκτος φασης, και να παρει την κοκκινη καρτα,τους χαλασε τα σχεδια, αφου εμειναν με δεκα παιχτες και ηταν πια πολυ δυσκολο να δημιουργησουν προβλημα στην εμπειρη ομαδα της Ροδιανης.Τη στιγμη της αποβολης,ακολουθησε μια μικρη  αναταραχη και ταση για επισοδεια, αλλα με την παρεμβαση  καποιων  ψυχραιμων παικτων, αλλα προς τιμη τους και των δυο παγκων,αποφευχθηκαν τα χειροτερα.
Η νικη της Ροδιανης παντως θα μπορουσε να παρει μεγαλες διαστασεις, αν ο Γιωργος Δισερης που μετα την αποβολη του Μιχου πηρε τη θεση του κατω απο τα δοκαρια της ομαδας του, δεν εκανε  φανταστικες αποκρουσεις!!!!. Ετσι το ματς κυλισε προς τη ληξη με την τοπικη ομαδα να παιρνει ευκολα  τη νικη με 4-2 και βεβαια τους τρεις βαθμους και να ανεβαινει κι αλλο στην βαθμολογια.
Απο την τοπικη ομαδα καλιτεροι σε αποδοση οι Ναννος,Δαμιανιδης,Κεντεποζιδης,Παλημαρκου και ο νεοαποκτηθεις Γιωργος Σαμαρας,που στο ντεμπουτο του κιολας,εδειξε τις ικανοτητες του!!! 
Απο την ομαδα του Λιβαδερου καλιτεροι οι Πουρναρας Ι,Βροντζος,Τζηκας και Δισερης.

Αριστη η διαιτησια του Σουλιδη Δ, με βοηθους τους Δραγωγια Ε. και Βαξεβανο.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ
Κωτουλας,Καλαμπουκας,Δαμιανιδης,Κεντεποζιδης,Δυντσικος,
Παλημαρκου,Ναννος,Χλιαρας,Τζελλος,Ναννος,Κερασιωτης,
Σαμαρας,Μαστορας Α,Δαβανης,Μιχαλοπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ
Νικου,Τσιτσιουρης Κ,Τσιτσιουρης Χ.Πουρναρας Δ,Πουρναρας Ι, 
Ζανι I,Βεττας,Βροντζος,Τζηκας,Μιχος,Παπαγεωργιου,
Ζανι L,Παπαχαρισιου,Ζαραμπουκας,Δισερης

1 σχόλιο: