Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ - ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ 2-3

Συνεχιζει την ανοδικη της πορεια η ομαδα της Ροδιανης η οποια με τη σημερινη εκτος εδρας νικη στις Αυλες με σκορ 2-3 εκανε το 4Χ4 και δεν εχει χασει ουτε βαθμο μεσα στο 2014.

  Η ομάδα της Ροδιανής,που για μια ακομη φορα,και για διαφορους λογους, ειχε σημαντικες ελλειψεις, (Σαμαρας,Μωυσιδης,Κεντεποζιδης,Καψουρης), ξεκίνησε καλύτερα το παιχνιδι και κατάφερε νωρις νωρις να κάνει το 0-1 με τον συνηθη υποπτο Κώστα Νάννο. Οι γηπεδουχοι μετά από λάθος της άμυνας της Ροδιανής  με κοντινό πλασέ θα κάνουν το 1-1.Δοκάρι για την Δόξα Ροδιανής μετά από ωραίο σουτ του Νάννου. Μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν από τον Νίκο Τζέλλο με σημαντικότερη την κεφαλιά που επιχείρησε εξ επαφής αλλά ο τερματοφύλακας
των Αυλών έκανε σπουδαία επέμβαση. Το 1-2 θα γραψει και πάλι ο Νάννος μετά από σουτ κεραυνό έξω από την μεγάλη περιοχή και θα διαμορφωσει το σκορ του α’ ημιχρονου.

Στην επαναληψη και οι δυο ομαδες μπηκαν πιο δυνατα και παιχθηκε καλο ποδοσφαιρο με την ομάδα των Αυλών να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και να προσπαθει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Έτσι σε μια ανυποπτη φαση και ασταθη απόκρουση του Κωτούλα, οι γηπεδουχοι θα ισοφαρισουν και παλι σε 2-2. Σημαντική ευκαιρία χάθηκε για τη Ροδιανη όταν ο Αχιλλέας Δαμιανίδης θα ξεκινήσει μια προσπαθεια από την άμυνα και αφου περασε οποιον βρηκε μπροστα του, θα μπει στην περιοχή όπου θα σπάσει τη μπάλα στον Κώστα Νάννο ο οποίος εξ επαφής θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 2-3. Η ομάδα των Αυλών προσπαθούσε να βγει με αντεπιθέσεις το κατάφερνε πολλές φορές όμως ήταν άστοχη επιθετικά. Πολλές σημαντικές ευκαιρίες χάθηκαν από πλευράς Ροδιανής όπου έφτανε μέσα στην περιοχή αλλά δεν σημείωνε γκολ. Τελικά μετά από μια φάση διαρκείας ο Νίκος Τζέλλος θα κάνει το 2-3 με κοντινή κεφαλιά όπου και θα είναι και το τελικό σκόρ.

 Αριστη η διαιτησία του κ.Πανυτσίδη και των βοηθών Τζιουβάρα και Μπακατάρη

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ(Δύντσικος):

Κωτούλας, Παλημάρκος, Δύντσικος, Δαμιανίδης, Νάννος, Χλιαράς (Μιχαλόπουλος), Μάστορας (Δαβάνης), Παναγιωτελίδης, Κερασιώτης, Νάννος, Χλιαράς, Τζέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου