Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΟΙ ΚΑΤΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Με πολυ μεγαλη συμμετοχη πραγματοποιηθηκε το Μεγαλο Σαββατο ο καθιερωμενος ετησιος αγωνας των παλαιμαχων της Ροδιανης, με νικητρια την ομαδα των ΚΑΤΝΩΝ.
Ο κανονικος αγωνας εληξε ισοπαλος με σκορ 3-3.Στα πεναλτυ, τα οποια εκτελεσαν τα πιτσιρικια των δυο ομαδων κατω των 12 ετων,νικητρια αναδειχθηκε η ομαδα των Κατνων με σκορ 6-5.
Πολυ ωραιος αγωνας παντως, με παρα πολλες φασεις,καποια δυνατα μαρκαρισματα,με πολλα και ομορφα γκολ,εκπληκτικες αποκρουσεις των δυο γκολκηπερ, και οπως παντα με πολλα αστειακια μεταξυ των παιχτων........
και βεβαια το ευχαριστηθηκαν οι περιπου 50 φιλαθλοι που ηρθαν στο γηπεδο να δουν τους παλιους ποδοσφαιριστες της ΔΟΞΑΣ, αλλα και τα νεα ταλεντα της Ροδιανης,και  αυριανους παιχτες της ομαδας.!!!!
Για την ιστορια να αναφερουμε οτι στο σκορ προηγηθηκε η ομαδα των Ουπανων με γκολ του
Σακη Κ. Ρουσιαδη.Το 1-1 για τους Κατνους με πεναλτυ ο Δημητρης Π. Μανακιτσας.Το 2-1 θα το κανει ο Θωμας Β. Μανακιτσας και το 3-1 ο Λαζος Χ. Διντσικος.Οι Κατνοι με δυο διαδοχικα γκολ των Γιωργου Ι. Καλημερη και του Μανωλη Π. Καλημερη θα φερουν το ματς στα ισια.Στις καθυστερησεις του αγωνα η ομαδα των Ουπανων ειχε την μεγαλη ευκαιρια να παρει το ματς,αλλα ο διαιτητης Πετρος Μιχαλοπουλος,καθυστερημενα, δεν μετρησε το καταπληκτικο σε εκτελεση γκολ, που πετυχε ο  Γιωργος Δ. Μαστορας και ετσι το ματς πηγε στα πεναλτυ οπου η ομαδα των Κατνων ηταν πιο ευστοχη και κερδισε με 6-5.!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10152009658026491&type=1

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου