Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

*Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ* στο 18ο Πανελληνιο συμποσιο συλλογωνΟ Συλλογος γυναικων Ροδιανης *Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ* συμμετείχε χθες, στο 18° Πανελλήνιο Συμπόσιο Χορευτικών Ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο Δασοχωρι Σοφάδων του Νομού Καρδίτσας και διοργανώθηκε απο τον Μορφωτικό Σύλλογο Δασοχωρίου.
Το Συμπόσιο πραγματοποιείται σε ετήσια βαση και φιλοξενείται σε διαφορετική περιοχή της χώρας.
Κατα την άφιξή μας στο χωριό, μας υποδέχθηκαν οι διοργανωτές στο Δημοτικό Σχολείο το οποίο μετα το κλείσιμό του εχει μετατραπεί σε Λαογραφικό Μουσείο.
Εγινε ξενάγηση στον χώρο και ενημερωθήκαμε για την ιστορία, την πολιτιστική κληρονομιά του χωριού και τους Καραγκουνηδες.
Στην συνέχεια όλοι οι Σύλλογοι φιλοξενήθηκαν στο εξοχικό κέντρο "Κεντια" στην Καρδίτσα, σε μια ξεχωριστή γιορτή μουσικής και χορού, με γνωριμίες και ανταλλαγές απόψεων μεταξύ των υπευθύνων αλλα και μελών των Συλλόγων.
Πάνω από 900 χορευτές από 50 Συλλόγους, ανανέωσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο Συμπόσιο που θα πραγματοποιηθεί του χρόνου στην όμορφη πόλη της Καβάλας.

Τα συγχαρητήρια μας στον Σύλλογο του Δασοχωριου, τα Μέλη, τους εθελοντές και τους κατοίκους του χωριού για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ένα μικρό χωριό(περιπου 300-350 κάτοικων)κατάφερε να διοργανώσει μια τοσο μεγάλη εκδήλωση.
Τους ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη φιλοξενία!!!
Με το καλό να ανταμώσουμε και πάλι!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου