Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Γιάννης Μήτσιαλος:Ενα θαύμα που έχει ονοματεπώνυμα: Δημήτρης Μάστορας και Βασίλης Τσιότσιος .


 

Σε ένα μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του Εθνικού Κοζάνης μετά την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος μπάσκετ προχώρησε ο προπονητής του Γιάννης Μήτσιαλος χαρακτηρίζοντας όλη αυτή την προσπάθεια σαν ένα θαύμα που έχει ονοματεπώνυμα: Δημήτρη Μάστορα και Βασίλη Τσιότσιο.



Διαβάστε τι έγραψε: “Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Β’ γύρου του πρωταθλήματος και κάνοντας έναν απολογισμό της πορείας της ομάδας στον Α’ γύρο , θεωρώ σωστό πως πρέπει να σημειώσω τα εξής: Η ομάδα του Εθνικού Κοζάνης, η πλέον ιστορική της πόλης , αναγεννήθηκε μετά από χρόνια απραξίας τον περασμένο Αύγουστο. Ξεκίνησε με 8 παίχτες που έμειναν από τη συνένωση με τον Φοίνικα και έναν μικρό αριθμό παιδιών στις ακαδημίες. Η ομάδα ανδρών μετά από κλήρωση μπήκε στον δύσκολο όμιλο της Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ με στόχο μια αξιοπρεπή πορεία. Το τέλος του 2021 τη βρήκε με 6 νίκες και 1 ήττα εκτός έδρας , όπου αγωνίστηκε χωρίς 3 point guards με την πιο ποιοτική από άποψη παιχτών ομάδα του ομίλου. Αναδείχτηκαν νέοι παίχτες που δεν ήταν πρωταγωνιστές τα προηγούμενα χρόνια και με την ηγετική μορφή του Παύλου Τοπάλη , δημιουργήθηκε μια ομάδα που υπολογίζεται πλέον στις μεγάλες δυνάμεις της περιοχής . Στις ακαδημίες ο αριθμός των παιδιών τετραπλασιάστηκε, παρόλο που οι συνθήκες λόγω της πανδημίας είναι πολύ δύσκολες.




  . Όλα αυτά οφείλονται κατά κύριο λόγο στον Δημήτρη Μάστορα , που με τη συνδρομή του Βασίλη Τσιότσιου έχουν συντελέσει ένα μικρό θαύμα, που σίγουρα θα έχει και συνέχεια ,παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της εποχής. Πάνω από όλα υπάρχει υγεία , αγάπη και όρεξη για δουλειά . Τους ευχαριστώ για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την ομάδα επί καθημερινής βάσης και για την τιμή που μου κάνουν να με θεωρούν φίλο τους”.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου