Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

 Αξιζει να αφιερωσουμε λιγο χρονο και λιγα λογια για την μεγαλη προσφορα της οικογενειας του Κωστα Ναννου στην ομαδα της Δοξας Ροδιανης!!!

Μπορει ο αειμνηστος και πολυ καλος φιλος μου ο Κωστας, να μην επαιξε ποδοσφαιρο αλλα ηταν παντα κοντα στην ομαδα και διετελεσε και καποια χρονια στο διοικητικο συμβουλιο.Τα παιδια του ομως ο Χρηστος και ο Γιαννης ηταν απο τα βασικα εργαλεια της ομαδας για πολλα χρονια!!!

Ο Χρηστος 

Ξεκίνησε να παιζει  το 1975 στη Δοξα Ροδιανης, μετα απο 10 χρονια πήγε στον Φίλιππο Κρόκου για 3 χρόνια, γύρισε στη Δοξα Ροδιανής και  το 1991 πήγε στην Μεταμόρφωση για 2 χρόνια και  μετά στον Αλιακμονα Αιανής για άλλα 3 χρόνια και  επεστρεψε στη Δοξα Ροδιανής μέχρι το 1999 οπου και εκλεισε την καριερα του!!!!Ο Χρηστος ηταν ταχυτατος  σεντερ φορ  και βγηκε πολλες φορες πρωτος σκορερ της ομαδας.Θυμαμαι χαρακτηριστικα το συστημα που επαιζε  η ομαδα. Μαζευοταν ολοι πισω απο το κεντρο του γηπεδου για να ακολουθησουν και οι αντιπαλοι και με μια βαθια μπαλια ερχοταν το γκολ για τον ταχυτατο Χρηστο!!!!!




Ο Γιαννης 

Άρχισe να παίζει  από το 1984 στη Δόξα Ροδιανης Μετά από 3 χρονια πήγε  στο Φιλίππο Κρόκου.  Γυρισε στη Δοξα Ροδιανης  για 2 χρόνια  και μετά πήγε στη  Μεταμόρφωση για 1 χρόνο Στη συνεχεια επαιξε στον Αλιάκμονα Αιανής για 2 χρόνια και μετα από κει πήγε στον  Άγιο Γεώργιο Γρεβενών και η ομαδα ανεβηκε στη Δ΄Εθνικη. Μετά για 2 χρόνια επαιξε στην Άνω Κωμη Καί Τέλος στη Δόξα Ροδιανης οπου το 2006 κρεμασε τα παπουτσια του!!!! Ο Γιαννης ηταν πολύ δυνατος επαιζε σεντερ μπακ και ηταν πολύ καλος στα στημενα.Το φαουλ εξω από την περιοχη ηταν για το Γιαννη σαν πεναλτυ!!!!!!!




 

Και παμε τωρα στα παιδια τους που εχουν και το ιδιο ονομα, αυτο του παππου τους  του Κωστα



Κωστας Ναννος του Χρηστου

Για τον Κωστα τι να πουμε!!! Τα λεει ολα η πλουσια καριερα του!!! Μπαλαδορος, τριπλερ το απολυτο 10αρι για μια ομαδα!!!!

Ξεκινησε το 1991 στην  Ακαδημια του ΠΑΟ  Κοζανης. Το 1999 μεχρι το 2001 θα μετεγγραφει στον Ηρακλη Θεσσαλονικης.Μετα την αποδεσμευση του θα αγωνισθει στον Τιταν σερβιων για 5 χρονια ,Στη συνεχεια στον Πυρσο Γρεβενων, στην Κοζανη, στον Εθνικο Βατερου, στη Δοξα Ροδιανης, στην Αστραπη  Κλειτου, στην ΑΕΚ Κοζανης,  και θα επανελθει στον Τιταν Σερβιων οπου το 2017 θα κλεισει τη μεγαλη του καριερα !!!!!!



Κωστας Ναννος του Γιαννη

Και παμε στον μικροτερο ο οποιος ξεκινησε στη Δοξα Ροδιανης το 2010. Επαιξε για εξι χρονια στη θεση του δεξιου μπακ χαφ και δεν προλαβε να δειξει το μεγαλο του ταλεντο,  αφου η ομαδα διαλυθηκε για οικονομικους λογους, και ο Κωστας προτιμησε να ασχοληθει με το επαγγελμα του σαν χειριστης μηχανηματων!!!!



Εδω  καποιες  11αδες  με τους μπαμπαδες και τους γιους!!!!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου