Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ - ΚΑΡΥΔΙΤΣΑ 6-2 *ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ*


ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ - ΚΑΡΥΔΙΤΣΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 6-2 Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ......ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ-ΚΑΡΥΔΙΤΣΑ 6-2
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 6-2.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ.Σ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ.ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ.Ο ΝΕΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ 5 ΓΚΟΛ, ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ.ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΤΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ ΠΕΤΥΧΕ 8 ΓΚΟΛ????? ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΛΙΑΡΑΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΥΓΕΙΑΑΑΑΑ.

ΡΟΔΙΑΝΗ :ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ,ΤΟΛΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ, ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΡΤΩΝΑΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΛΙΑΡΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΤΑΚΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ, ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου