Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ - ΚΟΖΑΝΗ 2004 7-2


ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ 2004 ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΥ ΣΚΟΡ 7-2.Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΤΤΗΘΕΙ ΜΕ 5-0,ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ.... ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ(2), ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΤΑΚΑΣ(2), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΛΙΑΡΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ.

2 σχόλια:

  1. πολυ καλη η Ροδιανη σαφως βελτιωμενη,,,Καλη πορεια να εχετε .Η ομαδα σας εχει καλους παικτες κι εναν ικανο προπονητη . Μια μικρη διορθωση ομως η ομαδα λεγεται Κοζανη 2004 κ παιζει στο Β τοπικο.Ειναι η Δευτερη αγωνιστικη ομαδα της ακαδημιας του Μακεδονικου και απαρτιζεται κυριως απο παιδια γεννημενα το 1995 και το1996 πλην 2=3 εξαιρεσεων.Ο Μακεδονικος παιζει στην Α κατηγορια κι εχει κι αυτος το χαμηλοτερο μεσο ορο ηλικιας της κατηγοριας.Καλη πορεια και και με την ανοδο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις επισυμανσεις φιλε μου.Και γω σας ευχομαι καλη πορεια και οι στοχοι σας να γινουν πραγματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή