Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ 0-1

Μετα απο ενα σερι νικων για την Δοξα Ροδιανης, θα ερχοταν οπως ειναι λογικο και η ηττα.Ο δευτερος του ομιλου Κενταυρος Πρωτοχωριου καταφερε να παρει τους 3 βαθμους,αυτο δηλαδη που ειχε κανει και η Ροδιανη στον πρωτο γυρο.Ντερμπυ με τα ολα του το σημερινο ματς,με πολλα νευρα,με σκληρα μαρκαρισματα,διαμαρτυριες,γκολ,και κοκκινες.Η Ροδιανη ειχε σημαντικες απουσιες,αφου για διαφορους λογους,δεν ενισχυσαν την ομαδα, ο Στελιος Τσουκαλιδης,ο Θεοφιλος Παπαδοπουλος,o Αρης Χαραλαμπιδης,ο Πετρος Μιχαλοπουλος και ο Βαγγελης Φτακας. ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ Στο πρωτο ημιχρονο δεν παιχτηκε καλο ποδοσφαιρο.Μπορεσαμε και τσεκαραμε 3 μονο ευκαιριες.Δυο για τη Ροδιανη με τον Τσουτσιδη και τον Καλαμπουκα Ζ, και μια για το Πρωτοχωρι με τον Κυριακιδη Δ. Το δευτερο ομως ημιχρονο,τα ειχε ολα. Στο 48΄ και στο 55΄ μεγαλες ευκαιριες για τον Χλιαρα να ανοιξει το σκορ.Στο 60΄ το Πρωτοχωρι απανταει με σουτ του Κοταριδη στο οριζοντιο δοκαρι.Στο 65΄ ο Χλιαρας με ομορφη προσπαθεια,θα μπει στην περιοχη,θα ανατραπει και θα κερδισει πεναλτυ.Το εκτελει ο Καλημερης Τ, στελνοντας τη μπαλλα ψηλα αουτ.Η Ροδιανη συνεχιζει να πιεζει και στο 67΄ ο Καλαμπουκας Ζ, Θα στειλει τη μπαλλα στο καθετο δοκαρι.Στο 70΄ ο διαιτητης θα δειξει δευτερη κιτρινη στον Καλημερη Τ,για επικινδυνο παιχνιδι και η Ροδιανη θα μεινει με 10 παιχτες.Στο μακρινο φαουλ,προς την περιοχη της Ροδιανης,ο Σιαπανιδης θα βρει τη μπαλλα με το κεφαλι και θα κανει το 0-1.Οι γηπεδουχοι διαμαρτυρονται για φαουλ στον Αρχοντοπουλο. Στο 80΄η Ροδιανη θα μεινει με 9 παιχτες,αφου αποβαλλεται και ο γκολκηπερ Αρχοντοπουλος, ο οποιος εσπρωξε τον αντιπαλο του, μετα απο σκληρο τακλιν που δεχτηκε.Επρεπε ομως να δεχτει και ο αντιπαλος επιθετικος,ο οποιος εβρισε χυδαια τον Αρχοντοπουλο,αλλα ο διαιτητης ηταν μακρια απο τη φαση και οπως ειπε, δεν ακουσε τιποτα.Τη θεση του τερματοφυλακα της Ροδιανης πηρε ο αμυντικος Κωστας Κωτουλας.Η Ροδιανη αν και εμεινε με 9 παιχτες,ανεβασε κατακορυφα την αποδοση της, εβαλε τους φιλοξενουμενους στην περιοχη τους, κανοντας ευκαιριες με εναν καταπληκτικο σημερα Χλιαρα αλλα η μπαλλα δεν ηθελε, και στο τελος παρα λιγο να γινει και το 0-2 σε μια κοντρα των φιλοξενουμενων. Καλη η διαιτησια του κ. Δραγογια και των βοηθων του, Κεντζιοπουλου και της κ.Τσαλιδου,που εκλεψε την παρασταση,οχι μονο σαν μια ωραια γυναικεια παρουσια,αλλα και στο οτι ηταν αλανθαστη καθ ολη τη διαρκεια του αγωνα.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Μ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ Τ ΛΙΟΓΑΣ ΧΛΙΑΡΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ ΤΣΟΥΤΣΙΔΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Ζ.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΠΑΤΑΤΣΙΟΣ ΤΣΙΡΕΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Α ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Δ ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ ΣΙΑΠΑΝΙΔΗΣ ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ ΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ακαδημία Σιάτιστας 46
Κένταυρος Πρωτοχωρίου 44
Αναγέννηση Εράτυρας 34
Ακρίτες Κοζάνης 33
Ιωνικός Βαθυλάκκου 33
Δόξα Ροδιανής 29
Δόξα Μικροκάστρου 27
Αστραπή Κλείτους 26
Αλιάκμων Αιανής 26
Αναγέννηση Λιβαδερού 25
ΑΕ Κρανιδίων 24
Έλατος Ελάτης 23
Δόξα Μεσσιανής 12
Πλατανόρεμα 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου