Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ-ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ 1-2


Στο απολυτο τοπικο ντερμπυ η ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ καταφερε να κερδισει σημερα το απογευμα τον ΑΛΙΑΚΜΩΝΑ ΑΙΑΝΗΣ με 1-2, και να προσθεσει 3 ακομα βαθμους.Χωρις να παιχτει ιδιαιτερα καλο ποδοσφαιρο,ο αγωνας χαρακτηριστηκε απο πολλα σκληρα μαρκαρισματα,και διαμαρτυριες.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
3΄ Γκολ απο τα αποδυτηρια.Ο Θεοφιλος Παπαδοπουλος θα σουταρει δυνατα, η μπαλλα θα κοντραρει σε ποδι αμυνομενου και το 1-0 ειναι γεγονος.
9΄ Δυνατο σουτ του Αναστασιου, ο Αρχοντοπουλος με δευτερη προσπαθεια θα μπλοκαρει.
13΄ Καρφωτη κεφαλια του Τσουτσιδη,μολις αουτ.
30΄ Ο Αρχοντοπουλος παρεμποδιζεται απο τον Κουτσογεωργοπουλο,για να εκτελεσει το ελευθερο,ο διαιτητης θα δωσει εμμεσο,υπερ της Αιανης.Απο το σημειο του πεναλτυ ο Αναστασιου θα σουταρει ,η μπαλλα θα βρει στο τειχος και θα καταληξει στα διχτυα της Ροδιανης κανοντας το 1-1.
40΄ Φοβερο σουτ του Τσουτσιδη,μολις αουτ.
Με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου η Ροδιανη ηρθε παλι με γκολ απο τα αποδυτηρια.Στο 48΄ ο Νικος Τσιγγανας με φοβερη προσπαθεια απο τα δεξια, θα αναστατωσει την αμυνα της Αιανης, και θα κεραυνοβολησει τον Κουτσογιωργοπουλο κανοντας το 2-1, αλλα χωρις να το πανηγυρισει(καταγεται απο την Αιανη).
Απο κει και περα η Ροδιανη προσπαθουσε να κρατησει τη νικη,με εναν αλανθαστο Τσουκαλιδη, που διηυθυνε ολη την αμυνα και μια Αιανη να εχει την εδαφικη υπεροχη, να χανει καποιες μικροευκαιριες να ισοφαρισει,αλλα και τη Ροδιανη παντα επικινδυνη, στις αντεπιθεσεις, με τους πολλους ποιοτικους ποδοσφαιριστες που διαθετει στο ροστερ της.
Στο 90+΄ θα δουν την κοκκινη καρτα ο Τσουκαλιδης,για σκληρο μαρκαρισμα,και ο Αναστασιου , που εβρισε τον διαιτητη.Υπηρξε αναστατωση και μικροεπισοδεια απο τους Αιανιωτες,και ο διαιτητης φοβουμενος πιθανον,για επεκταση των επισοδειων, σφυριξε τη ληξη του αγωνα.
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Κουτσογιωργόπουλος Ν, Γκοντούρας, ΜΑΡΟΥΔΗΣ, Νάνος, Τζιαναμπέτης, Σταθόπουλος, ΚΙΡΙΝΑΣ, Καραγιάννης, ΒΑΣΣΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΓIΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Βαβλιαρας ,Πελεκας.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ
ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,Καλαμπουκας,Δαμιανιδης,Χαραλαμπιδης,ΤΣΟΥΚΑΛΙΔΗΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ, ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ,ΧΛΙΑΡΑΣ, Τσουτσιδης,Φτακας,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,Κωτουλας,Λιογας,Καλαμπουκας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ακαδημία Σιάτιστας 43
Κένταυρος Πρωτοχωρίου 41
Αναγέννηση Εράτυρας 31
Ακρίτες Κοζάνης 30
Ιωνικός Βαθυλάκκου 30
Δόξα Ροδιανής 29
Δόξα Μικροκάστρου 27
Αστραπή Κλείτους 26
Αλιάκμων Αιανής 26
ΑΕ Κρανιδίων 24
Αναγέννηση Λιβαδερού 22
Έλατος Ελάτης 20
Δόξα Μεσσιανής 12
Πλατανόρεμα 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου