Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΑΕ ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ - ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ 1-0


Η μεγαλη νικη της ΔΟΞΑΣ Ροδιανης,την περασμενη εβδομαδα, επι της πρωτοπορου Ερατυρας,μαλλον πηγε χαμενη,αφου η ομαδα μας,στον πιο σημαντικο αγωνα της χρονιας δεν καταφερε, στην εδρα των Κρανιδιων,να παρει κατι,φευγοντας ηττημενη με σκορ 1-0.
Για ακομα μια φορα στεκεται ατυχη,αφου οι γηπεδουχοι στη μοναδικη τους καλη ευκαιρια,και χωρις στη συνεχεια να εχουν αλλες ευκαιριες,καταφεραν να σκοραρουν στο 30΄ απο ενα στιγμιαιο λαθος της αμυνας μας και να παρουν τους 3 βαθμους της νικης και να στειλουν την ΔΟΞΑ Ροδιανης στην 4η θεση της βαθμολογιας.
Η ομαδα μας ηταν καλλιτερη απο τους γηπεδουχους σχεδον σε ολη τη διαρκεια του αγωνα.Προσπαθησε να ανατρεψει το σκορ,αλλα ηταν ατυχη,αφου η μπαλλα δεν ηθελε,χανοντας πολλες ευκαιριες, με σημαντικοτερες αυτες των Νικου Τζελλου, Βαγγελη Τσουτζιδη και δυο τετ α τετ του 15χρονου Χαρη Χλιαρα.
Ετσι το ονειρο της ανοδου,φαινεται να απομακρυνεται.Ιδωμεν......
Αριστη η διαιτησια του κ. Κουτσιδη.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ (Τσουτζιδης)
ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Ζ, ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Μ, ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΖΙΑΓΚΑΣ, ΦΛΩΡΟΣ, ΤΖΕΛΛΟΣ, ΧΛΙΑΡΑΣ Χ, ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ, ΠΑΛΗΜΑΡΚΟΣ, ΧΛΙΑΡΑΣ Δ, ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ, ΛΙΟΓΑΣ, ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ, ΝΑΝΝΟΣ, ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ, ΡΑΦΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου