Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΡΟΔΙΑΝΙΩΤΕΣ, ΤΖΙΜΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΗΣ ΣΤΟ 6ο SMF ΣΤΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗ



Έπεσε η αυλαία για το 6ο SMF σε μια ανοιξιάτικη γιορτή στον λόφο του προφήτη Ηλία .
Πλήθος αθλητών θεατών με ρεκόρ συμμετοχής 237 αθλητών το Σάββατο στον αγώνα ορεινού τρεξίματος και 375 αθλητών την Κυριακή στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας . Ο λόφος του προφήτη Ηλία δέχτηκε το διήμερο περισσότερο από 600 αθλητές στους μεγάλους αγώνες, 250 παιδιά συμμετείχαν στους μικρούς και περισσότεροι από 3000 χιλ θεατές παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις το διήμερο . Το Σάββατο στον αγώνα ορεινού τρεξίματος την γραμμή τερματισμού πέρασε 1ος ο Μπόκοτς Γιάτσεκ αθλητής της Orca team kasimis training με χρόνο 1.48.38 2ος ο Αρώνης Πλάτων just run και 3ος o Μπαλιώτης Σταύρος αθλητής της ομάδας just run . Η εταιρία shimano που ανέλαβε την τεχνική υποστήριξη του αγώνα αποδείχθηκε πολύτιμη παρέχοντας τεχνικό έλεγχο στους ποδηλάτες αλλά και κατά την εξέλιξη του αγώνα υψηλές παροχές τεχνικής υποστήριξης στους συμμετέχοντες με 5 σταθμούς στα 42 χιλ.

Την Κυριακή σε μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα ορεινής ποδηλασίας .Η καινούρια διαδρομή αποδείχτηκε πολύ απαιτητική μα αποτέλεσμα 215 αθλητές να έχουν ολοκληρώσει τον αγώνα των 42 χιλ 129 τον πρώτο γύρο και 32 αθλητές εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους .Νικητής για 3η συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε ο Δημήτρης Αντωνιάδης αθλητής της nutrixxion με χρόνο 2,15,09 2oς ο Παττές ο Γιώργος αθλητής της cube και 3oς o Γιώργος Νικολάου αθλητής της ομάδας niner Στην 4η θέση βρέθηκε ο Ιορδανίδης Αλέξανδρος αθλητής της Urban bike society ο οποίος επανήλθε μετά από απουσία 2 ετών λόγω σοβαρού ατυχήματος του κατά την διάρκεια προπόνησης του αποδεικνύοντας την αγάπη του για το ποδήλατο.

Στον αγωνα συμμετειχαν και δυο Ροδιανιωτες.
Ο Θυμιος Καραγιαννης που κατελαβε την 92 θεση με χρονο 3: 54:56 και ο Ρουσης Ρουσιαδης την 109 θεση με χρονο 4:16:19. Καλες θεσεις, αφου οι συμμετεχοντες ηταν περιπου 400 αθλητες.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου