Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ- ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ 1-2


Στο τριτο της φιλικο ματς που πραγματοποιησε η Δοξα Ροδιανης, πετυχε την πρωτη της νικη σημερα, αφου στο γηπεδο τής Κρυοβρυσης, επιβληθηκε του τοπικου Ηρακλη με σκορ 1-2. Η Δοξα Ροδιανης αν και ειχε πολλες απουσιες αλλα και εμφανως κουρασμενη απο την υπερπροσπαθεια στον αγωνα της Τεταρτης, με αντιπαλο τον Παναθηναικο Κ20, ξεκινησε πολυ καλα το ματς.Προσπαθησε να παιξει με τη μπαλα κατω και κατα διαστηματα επαιξε καλο ποδοσφαιρο, απεναντι σε μια ομαδα που εδειξε πολυ καλα στοιχεια.
Στο πρωτο μερος η Ροδιανη προσπαθησε να πετυχει γκολ με τον Δημητρη Χλιαρα κατα κυριο λογο, αλλα οι προσπαθεις του δεν ειχαν αποτελεσμα.Σε μια ανυποπτη φαση ο Κωστας Ναννος, βρεθηκε μεσα στην περιοχη και αφου εκλεψε τη μπαλα, πετυχε ενα πολυ ομορφο γκολ κανοντας το 0-1, οπου ηταν και το σκορ του ημιχρονου.
Στο δευτερο μερος, εγιναν πολλες αλλαγες και μπηκαν καποιοι νεαροι παιχτες, παρ΄ολα αυτα εδειξαν πολυ καλα στοιχεια κατι το οποιο ειναι αρκετα ελπιδοφορο. Στα μεσα του 2ου ημιχρονου μετα απο λαθος της αμυνας της Ροδιανης θα γινει το 1-1 για τον Ηρακλη Κρυοβρυσης. Η Δοξα Ροδιανης ομως, ανεβασε την αποδοση της, πιεζοντας τους γηπεδουχους και αφου πρωτα ειχε δοκαρι απο δυνατη κοντινη κεφαλια του Σακη Μακρυγιαννη, λιγα λεπτα αργοτερα ηρθε και το γκολ.Μετα απο εξαιρετικη καθετη πασα του Κωστα Ναννου, ο νεοαποκτηθεις 15χρονος Κωστας Διντσικος, με εξαιρετικο σουτ θα γραψει το 1-2, που ηταν και το τελικο σκορ.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ:(Τσουτζιδης)
Γρηγοριαδης Γ,Παπαγρηγοριου Ι,Μακρυγιαννης Σ,Καλαμπουκας Μ,Ζιαγκας Θ,Χλιαρας Χ,Ναννος Κ,Καλαμπουκας Π,Μαυροδημος Ι,Χλιαρας Δ,Δυντσικος Κ.
Επαιξαν ακομη και οι: Δαμιανιδης Α,Παπαδοπουλος Ρ,Ναννος Κ,Κωτουλας Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου