Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΟΥΤΖΙΔΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ

Εντυπωσιακή από κάθε άποψη ήταν η χθεσινή εκδήλωση της κλήρωσης πρωταθλημάτων από την ΕΠΣ Κοζάνης, που εξελίχθηκε κυριολεκτικά σε μια γιορτή του κοζανίτικου ποδοσφαίρου. Η εκδήλωση έγινε στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» και μέσα σε πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.
Θέλοντας να δώσει ακόμα περισσότερη αίγλη στην πρωτοποριακή ιδέα της, η ΕΠΣ Κοζάνης τίμησε όσους πρώτευσαν στην ψηφοφορία που έκαναν τα ίδια τα σωματεία. Παραβρέθηκε σύσσωμο το συμβούλιο της ΕΠΣ, ο αρχιδιαιτητής Θόδωρος Τσιμεντερίδης, ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Αποστολίδης και Χάρης Γελαδάρης, ο αντιπεριφερειάρχης Σόκουτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Μαργαρίτης και Νίκος Κατσαούνης, ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Καραϊτσης, ο υποδιευθυντής αστυνομίας Ευθύμης Αμαραντίδης και πολλοί άλλοι. Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας, που επισήμανε πως στους δύσκολους καιρούς η ΕΠΣ πρωτοπορεί και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εξασφάλισε, σε συνεργασία με την περιφέρεια Κοζάνης, την παροχή δωρεάν ιατρών σε κάθε παιχνίδι όλων των κατηγοριών, προσθέτοντας πως γίνονται συνέχεια βήματα βελτίωσης. Στη συνέχεια, μίλησε ο γραμματέας της Ένωσης, Πέτρος Κυρζόπουλος, που έκανε απολογισμό των πεπραγμένων της χρονιάς και της ΕΠΣ και ακολούθησαν οι βραβεύσεις.
Την εκδήλωση παρουσίασαν άψογα οι Βάσω Ανουλίδου και Θωμάς Κάστιας, συμπερασματικά όλοι οι προσκεκλημένοι αποχώρησαν ενθουσιασμένοι.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Υπήρχαν διάφορες κατηγορίες:
(ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ): Χρ. Δημητριάδης (Άρδασσα), Δ. Ζιώγος (Ακαδ. Σιάτιστας), Χρ. Καραγεώργος (ΑΕ Κοζάνης),
Βαγ. Τσουτζιδης (Δοξα Ροδιανης) , Κ. Καραφυλλίδης (Ακρινή), Σ. Ντεμιράι (Ακρίτες), Θ. Τσαρτσιταλίδης (Ποντοκώμη),
(ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ) Χρ. Καραγεώργος (ΑΕ Κοζάνης), Τσίτσαρης (Εράτυρα), Κουτσογεωργόπουλος (Αιανή), Καραφυλλίδης (Ακρινή), Στ. Τσουκαλίδης (Ποντοκώμη), (ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) Γ. Παπακώστας (Μακεδονικός Κ.), Βικιάρης (Εράτυρα), Γ. Καραγκιολίδης (Ηρακλής Πτολ.), Γ. Μιχαηλίδης (Ποντοκώμη),
(ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ) Γ. Κατσίκας (Μακεδονικός Κ.), Χ. Πατσικόπουλος (Τρανόβαλτο), Π. Σαλασίδης (Λέοντες Αναρράχης), Κυρ. Νικολαϊδης (Αυλές),
(ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ) Π. Κοεμτζίδης, Σ. Τσιγγένης, Σ. Αραβοπούλου,
(ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΟΗΘΟΣ) Γ. Γεωργιάδης, Μιχ. Παπαδόπουλος, Σ. Αραβοπούλου.

από maties sta sport (alfa radio 89.fm - Κοζάνη)

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας Λάζαρος απονέμει το βραβείο για τον πρώτο σκόρερ της Β' κατηγορίας (α' όμιλο) στον Τσουτζίδη Βαγγέλη (το βραβείο παρέλαβε ο Χλιαράς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου