Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Η ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ......


Το Δ.Σ της ΔΟΞΑΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ ευχαριστεί την αποστολη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και προσωπικα τους Γιαννη Σαμαρα και Χουαν Ραμον Ροτσα,που δεχτηκαν την προταση μας για την διεξαγωγη του φιλικου αγωνα. Ηταν πολύ μεγάλη τιμή για μάς η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο μια πολυ μεγάλη ομάδα, αφου πρόσφερε πολλες εμπειρίες στους ποδοσφαιριστές μας, σε όλο το σύλλογο και πολύ θεαμα στους φιλαθλους μας.
Επίσης ευχαριστούμε τα τοπικα Μ.Μ.Ε…
flash tv, top channel, west channel, ΕΡΑ Κοζανης, KLIK fm, Εημεριδες Θαρρος , Γραμμη, Πρωινος λογος, και kozan.gr,sourdos.gr,kozanimedia.gr,kozaniLife portal και topikasport.gr για την πολυτιμη βοηθεια τους.
Ευχαριστουμε, την αιθουσα Υδρογειος, και το πολυκαταστημα Αεροδρομιο για την πολυτιμη βοηθεια που μας προσεφεραν.Ευχαριστουμε τον Γιαννη Ζαμπακα, που προσφερε το μαγειρεμενο αγριογουρουνο στην αποστολη του Παναθηναικου.
Τελος ευχαριστουμε ολους οσους βοηθησαν με το δικο τους τροπο ο καθενας,για την τελεια διεξαγωγη του φιλικου αγωνα με τον Παναθηναικο, όπως επισης και ολο τον κοσμο που εδωσε το παρων στο γηπεδο της Ροδιανης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου