Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕΤΑΞΑ - ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ 2-3


Αλλοι τρεις βαθμοι στο τσεπακι της ΔΟΞΑΣ ΡΟΔΙΑΝΗΣ, η οποια το παλευει,ωστε να μη χασει την ανοδο στην Α΄κατηγορια.
Το περασμενο Σαββατο πηρε ακομα μια σημαντικη νικη με σκορ 2-3, σε μια πολυ δυνατη εδρα,οπως ειναι αυτη της ΠΡΟΟΔΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.Η Ροδιανη και αυτη τη φορα,επαιξε καλο ποδοσφαιρο,με καλη κυκλοφορια της μπαλας και οπως παντα με επιθετικη διαθεση, με αντιπαλο μια πολυ καλη ομαδα, η οποια σιγουρα αδικειται απο τη θεση της βαθμολογιας που βρισκεται.Εδειξε καλα στοιχεια,επαιξε στα ισια τους φιλοξενουμενους και θα μπορουσε να κανει τη ζημια,αν ο πολυ εμπειρος Βαγγελης Τσουτζιδης, δεν αποφασιζε στο 87΄ να παρει την κατασταση στα χερια του.
Η Ροδιανη προηγηθηκε με γκολ του Δημητρη Χλιαρα στο 15΄και στο 20΄ ο ιδιος παιχτης εχασε πολυ μεγαλη ευκαιρια να καθαρισει απο νωρις το παιχνιδι.
ο Βαλαντης με σουτ,θα κανει το 1-1 στο 30΄
παλι ο Δημητρης Χλιαρας με πλασε θα κανει το 1-2 στο 38΄΄ και θα κλεισει ετσι το πρωτο ημιχρονο.
Στην επαναληψη και αφου χαθηκαν καποιες κλασσικες ευκαιριες εκατερωθεν, η τοπικη ομαδα θα καταφερει τελικα με τον Χρηστο Πιστολα να κανει το 2-2 και το ματς Θα γινει θριλερ.
Και ενω το παιχνιδι φαινεται να τελειωνει ισοπαλο, στο 87΄παιρνει την αποφαση να μιλησει ο Βαγγελης Τσουτζιδης,ο οποιος,αφου πηρε τη μπαλα απο το κεντρο του γηπεδου, με ατομικη προσπαθεια, περασε οποιον βρηκε μπροστα του, και με ωραιο πλασε θα κανει το 2-3 και θα δωσει και τη νικη στην ομαδα του.
Αριστη η διαιτησια του κ.Τσιγγενη, με βοηθους τους κ.κ. Ξενακιδη και Μπισουκη.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕΤΑΞΑ
ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ-ΝΙΤΣΙΟΣ-ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ Φ-ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ Π-ΠΙΣΤΟΛΑΣ-ΤΣΙΑΜΗΣ-ΠΙΣΤΟΛΑΣ Χ-ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΤΑΣ-ΓΚΟΥΖΙΩΤΗΣ.
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ
ΚΩΤΟΥΛΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ-ΦΛΩΡΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Μ-ΖΙΑΓΚΑΣ-ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Ζ-ΧΛΙΑΡΑΣ Χ-ΤΖΕΛΛΟΣ-ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ-ΧΛΙΑΡΑΣ Δ-ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ-ΝΑΝΝΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου