Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ - ΔΡΑΣΗ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ 6-2



Στο φιναλε του πρωταθληματος της Β΄ κατηγοριας της ΕΠΣ Κοζανης, του 1ου ομιλου, η Δοξα Ροδιανης ηταν καταιγιστικη, αφου συνετριψε την Δραση Τσοτυλιου με σκορ 6-2,διεκδικωντας μεχρι τα τελευταια λεπτα των αγωνων της τελευταιας αγωνιστικης,την ανοδο στην Α΄΄ κατηγορια,μια ανοδο που δεν ηρθε τελικα,αφου στα αλλα δυο παιχνιδια,η μεν Ερατυρα εκανε τη δουλεια της, ο Ανθοτοπος ομως στα τελευταια λεπτα του αγωνα δεχθηκε δυο γκολ απο την Αιανη,και ετσι η Αιανη θα ειναι τελικα αυτη η οποια θα ακολουθησει την πρωταθλητρια Ερατυρα στην Α΄ κατηγορια.Ωστοσο,η ομαδα του Βαγγελη Τσουτζιδη η Δοξα Ροδιανης, θα μεινει με τις καλες εντυπωσεις και ομολογουμενως, το πολυ καλο επιθετικο και χορταστικο ποδοσφαιρο που επαιξε και τελικα να χασει την ανοδο στις λεπτομερειες αφου ισοβαθμισε στη δευτερη θεση με την Αιανη.
Και παμε στο χθεσινο παιχνιδι. Η Δοξα Ροδιανης,δεν ειχε αλλη επιλογη εκτος απο τη νικη, περιμενοντας βεβαια και τι θα γινει στα αλλα δυο γηπεδα.Ετσι μπηκε πολυ δυνατα στο παιχνιδι και καταφερε να το καθαρισει πολυ νωρις, αφου στο 25΄ ηδη το σκορ ηταν 3-0.Φιλοτιμη ομαδα η Δραση Τσοτυλιου,η οποια επαιξε ανοιχτο και κατα διαστηματα καλο ποδοσφαιρο, αλλα ηταν εμφανης η διαφορα δυναμικοτητας των δυο ομαδων.Παντως ηταν ενα πολυ καλο παιχνιδι,που ειχε πολλες φασεις,ομορφα γκολ,κλασσικες ευκαιριες,δοκαρια και βεβαια και λιγα ευτυχως νευρα.Ολοι οι παιχτες της Ροδιανης,ειχαν καλη αποδοση, αλλα νομιζω οτι ο Δημητρης Χλιαρας, ηταν χθες ενα κλικ καλιτερος, σημειωνοντας και τρια ωραια γκολ.Η ειδηση παντως του αγωνα,ειναι οτι δεν σκοραρε ο Βαγγελης Τσουτσιδης, μετα απο ενα σερι σε 8 συνεχομενων αγωνων!!!!!!
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
10΄΄ πλασε του Χαρη Χλιαρα και 1-0
13΄΄ κεραυνος του Τσουτζιδη, στο καθετο δοκαρι
15΄΄ πλασε του Δημητρη Χλιαρα και 2-0
25΄΄ εξαιρετικη ατομικη προσπαθεια του Αχιλλεα Δαμιανιδη απο τα αριστερα,πλασε και 3-0
45΄΄ κεραυνος εξω απο την περιοχη του Γιαννη Ζυμπιλιδη που θα μειωσει σε 3-1
50΄΄ απο σουτ του Χαρη Χλιαρα 4-1 και δευτερο προσωπικο γκολ του 15 χρονου μεσου
70΄΄ φαουλ στο κεντρο του γηπεδου.Ο Βαγγελης Τσουτζιδης θα δει τον Παπαιωαννου εξω απο την εστια του και θα τον κρεμασει. Ο διαιτητης ομως θα δειξει αουτ,αφου ειχε υποδειξει εμμεσο χτυπημα
71΄΄ ο Παπαιωαννου θα πεσει στην προσποιηση του Δημητρη Χλιαρα και ο τελευταιος θα πλασαρει στην αλλη γωνια,για να γραψει το 5-1
75΄΄ πλασε ωραιο και παλι του Δημητρη Χλιαρα που θα κανει χατ τρικ και θα ανεβασει το δεικτη του σκορ στο 6-1
85΄΄ωραια προσπαθεια του Ζυγουρα,που θα πλασαρει τον Κωτουλα και θα γραψει το τελικο 6-2
Αριστη η διαιτησια του κ. Τσιμεντεριδη, με βοηθους τον κ. Συμεωνιδη και την κ. Φραντζοπουλου, η οποια παντως να πουμε οτι εκλεψε την παρασταση, με την ομορφη παρουσια της.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ
ΚΩΤΟΥΛΑΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Μ,ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ,ΖΙΑΓΚΑΣ,ΦΛΩΡΟΣ,ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ,ΧΛΙΑΡΑΣ Χ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Ζ,ΧΛΙΑΡΑΣ Δ,ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ,ΤΖΕΛΛΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ρ,ΝΑΝΝΟΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Π,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Δ.

ΔΡΑΣΗ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΑΔΑΣ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,ΛΑΖΟΣ,ΖΥΓΟΥΡΑΣ,ΓΚΑΡΑΣ,
ΚΑΤΣΑΝΟΣ,ΔΟΝΟΥΛΗΣ, ΖΥΜΠΙΛΙΔΗΣ,ΣΑΜΨΩΝΙΔΗΣ,ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου