Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΑΙΑΣ Μικροβάλτου - ΔOΞΑ Ροδιανής 2-3

Απρόσμενα δυνατή η ομάδα της Ροδιανής, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με σκορ 2-3 εκτός έδρας με την ομάδα του Μικροβάλτου
, το απόγευμα του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου 2015 στο γήπεδο Τρανοβάλτου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης (Γ’ κατ.).
Με μόλις μια ισοπαλία στα μέχρι τώρα πέντε παιχνίδια της περιόδου, η ομάδα της Δόξας Ροδιανής φάνταζε θεωρητικά "εύκολη" απέναντι στην ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου. Στο χορτάρι όμως τα πράγματα παρουσιάστηκαν διαφορετικά, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, χάνοντας όμως σωρεία ευκαιριών. Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν κάπως μετά το 30’ και ευτύχησαν -με αρκετή ομολογουμένως τύχη- να κλείσουν το ημίχρονο

προηγούμενοι με 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο τοΠΑΙΧΝΙΔΙ ήταν κάπως ισορροπημένο, με καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν (η ευκαιρία του αγώνα για τους φιλοξενούμενους στο 55’ με τριπλή προσπάθεια και τελικό σουτ από δυο μέτρα στα ύψη!), και με την ομάδα της Ροδιανής να ισοφαρίζει με αυστηρό πέναλτι που καταλογίστηκε σε αντικανονικό μαρκάρισμα που ξεκίνησε όμως έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον επιθετικό να πέφτει μέσα στην περιοχή. Η ολική ανατροπή (2-3) ολοκληρώθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 86’ μετά από φανταστική ενέργεια του κορυφαίου του αγώνα Ευαγγελόπουλου που "σέρβιρε" έτοιμο γκολ στον Χλιαρά.  Το Μικρόβαλτο έκανε την ύστατη προσπάθεια να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο 89’, αλλά το πλασέ του Μελιανού από κοντά αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή του τέρματος από αμυντικό.
Με βάση τις συνολικές εκατέρωθεν ευκαιρίες των δυο ομάδων το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο, με τους γηπεδούχους να μην τα καταφέρνουν στην πρώτης τους εμφάνιση στην πραγματική έδρα τους, αφού από την αρχή της περιόδου και μέχρι την παρούσα αγωνιστική, το γήπεδο Τρανοβάλτου ήταν "προσωρινά ακατάλληλο" για αγώνες.
Τα γκολ του αγώνα:
1-0 στο 11’ από το Πουλαράκη με κοντινό πλασέ, μετά από πάσα του Μπελίτση, στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση των γηπεδούχων και κόντρα στη ροή του αγώνα.
1-1 η ισοφάριση στο 18’ με κοντινό σουτ του Ευαγγελόπουλου.
2-1 στο 40’ προηγήθηκαν και πάλι οι γηπεδούχοι με τον Πουλαράκη, που ξεπετάχτηκε ύστερα από μπροστινή μπαλιά και πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό γκολ.
2-2 στο 72’ μετά από χτύπημα πέναλτι του Ευαγγελόπουλου με δεύτερη προσπάθεια (2ο γκολ και για τον Ευαγγελόπουλο), αφού στο αρχικό χτύπημα είχε αποκρούσει ο Αλεξόπουλος, πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος ο Ευαγγελόπουλος σε "τράβηγμα" από τον Θεοδουλίδη, που είχε όμως ξεκινήσει -όπως προαναφέραμε- έξω από την περιοχή.
2-3 στο 86’ από τον Χλιαρά από τη μικρή περιοχή, μετά από ασίστ του εκπληκτικού Ευαγγελόπουλου, ο οποίος από αριστερά και πάνω στη γραμμή του άουτ ξεπέρασε δυο αμυντικούς και "σέρβιρε" έτοιμο γκολ στον σκόρερ.
Οι γηπεδούχοι έχουν κάποια παράπονα από την διαιτησία των Σπέντζα – Σύκου – Κουντουράκη, για τον καταλογισμό του πέναλτι (θεωρούν ότι έπρεπε να δοθεί φάουλ έξω από την περιοχή) και σε 1-2 ακόμη σφυρίγματα που τα θεώρησαν ανάποδα.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ: Αλεξόπουλος Αντ., Κουτσιούκης Κ. (46’ Λάμπρος Χρ.), Παλιανόπουλος Νικ., Θεοχάρης Απ., Θεοδουλίδης Κων., Τσουλουκίδης Δαμ., Καπρίνης Στ. (55’ Χατζόπουλος Βασ.), Μελιανός Στεφ., Τριανταφύλλου Νικ., Πουλαράκης Νικ. (68’ Δαϊλιάνης Ευθ.), Μπελίτσης Γ.
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ: Σκέτας Θ., Ιουλιανού Αθ. (85’ Μανωλόπουλος Δ.), Τσιάμης Γ., Κωτούλας Κ., Νάννος Σ., Τσαγγάρης Μ. (46’ Μιχαλόπουλος ), Γαλάνης Κ., Χλιαράς Δ., Σκάρπαρης Ι., Αντωνίου Α., Ευαγγελόπουλος Ευαγ.
ΠΗΓΗ:
 Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος) 
ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ








ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ       πατηστε εδω

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Fw_Wt3aozfs

G.M

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου