Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ 1-2


Ανατροπη ανοδου για τον ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ ΑΙΑΝΗΣ σημερα στο γηπεδο της Ροδιανης με την τοπικη ΔΟΞΑ,αφου στο 83΄ ηταν πισω στο σκορ, μεσα σε 3 λεπτα πετυχε δυο γκολ,πρωτα με πλασε του Μαρουδη και με τα με σουτ του Μπουλη και το 1-0 εγινε 1-2 ,παιρνοντας πολυ σπουδαια νικη στη μαχη της ανοδου στη Β΄ κατηγορια.
Η ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ καθ ολην τη διαρκεια του αγωνα, ηταν σαφως καλλιτερη απο τους αντιπαλους,παιζοντας καλο ποδοσφαιρο,και με τους φιλοξενουμενους να παιζουν μαζικη αμυνα, ελπιζοντας σε καποια αντεπιθεση.Η Ροδιανη ευτυχησε να προηγηθει στο 40΄ οπου σε μια καλη σεντρα απο τον Μ.Καλαμπουκα, ο Τσουτζιδης με κεφαλια θα κανει το 1-0.Η τοπικη ομαδα συνεχισε να πιεζει, για ενα δευτερο γκολ,χανοντας σπουδαιες ευκαιριες κυριως με τον Τζελλο και τον Χ. Χλιαρα.Και ενω το ματς πηγαινε προς το τελος,μεσα σε 3 λεπτα η ομαδα της Ροδιανης,δεχτηκε 2 γκολ,απο λαθη των αμυντικων,εγινε το 1-2 και η παρασταση ελαβε τελος,με τους φιλοξενουμενους να το πανηγυριζουν δεοντως.
Καλη η διαιτησια του κ. Ζουγρα.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ
ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΖΙΑΓΚΑΣ ΦΛΩΡΟΣ ΧΛΙΑΡΑΣ ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ ΠΑΛΗΜΑΡΚΟΣ ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ ΤΖΕΛΛΟΣ ΧΛΙΑΡΑΣ ΝΑΝΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΖΙΑΝΑΜΠΕΤΗΣ ΠΕΛΕΚΑΣ ΓΚΟΝΤΟΥΡΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΒΛΙΑΡΑΣ ΜΑΡΟΥΔΗΣ ΚΥΡΙΝΑΣ ΜΠΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου