Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ-ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ 2-1



Πολυ καλο παιχνιδι διεξηχθη σημερα στο γηπεδο της Ροδιανης, με την τοπικη ΔΟΞΑ να υποδεχεται την ομαδα των Ελπιδων της ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ.Πολυ καλο παιχνιδι, με πολλες φασεις,ευκαιριες,δυο πεναλτυ και τρια γκολ.Η τοπικη ομαδα βεβαια,ειχε την υπεροχη και τον ελεγχο του αγωνα,αλλα και τους πιτσιρικαδες του Στελιου Φουρκιωτη, να δυσκολευουν τους γηπεδουχους και να δινουν υποσχεσεις για το μελλον.Πολυ καλη ομαδα,πειθαρχημενη και νομιζω οτι αδικειται απο τη θεση που εχει στη βαθμολογια.Οι γηπεδουχοι, οπως παντα,προσπαθησαν να παιξουν με τη μπαλλα κατω, μιας και διαθετουν παιχτες με ποιοτητα,εχασαν καποιες καλες ευκαιριες να καθαρισουν απο νωρις τον αγωνα, κυριως με τον Χλιαρα και το Τζελλο, και τους φιλοξενουμενους να γινονται επικινδυνοι στα τελευταια λεπτα του αγωνα.Το τελικο 2-1 επανεφερε τις ελπιδες ανοδου στην ομαδα της Ροδιανης , μιας και επιασε ξανα την τριτη θεση,δυο μολις βαθμους πισω απο τα Κρανιδια.Βεβαια πρεπει να τονισω, οτι με χαρα ειδαμε ενα ακομα παιδι απο τη Ροδιανη,να αγωνιζεται στις ακαδημιες της ΑΕ Κοζανης.Ειναι ο 15χρονος Κωστας Διντσικος του Λαζου(φωτο),παλαιμαχου ποδοσφαιριστη της Δοξας Ροδιανης.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 41΄ εξαιρετικη σεντρα του Ζηση Καλαμπουκα απο αριστερα,ο Νικος Τζελλος με καρφωτη κεφαλια στη δεξια γωνια του Τσεπουρα,θα γραψει το 1-0.
Στις καθυστερησεις του ημιχρονου ο Ραφαηλ Παπαδοπουλος θα ανατρεψει τον Μεμα μεσα στην περιοχη.Το πεναλτυ εκτελει ο Σπυρος Γκαργκας και θα κανει το 1-1.
Στο 52΄ ο Χ. Χλιαρας θα ανατραπει στην περιοχη, ο διαιτητης θα δειξει την ασπρη βουλα.Εκτελεση απο τον Βαγγελη Τσουτζιδη και 2-1, που θα ειναι και το τελικο σκορ.
Αριστη η διαιτησια του κ. Λαμπριανιδη, με βοηθους την κ. Αραβοπουλου και τον κ. Δραγωγια Ε.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ (ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ)
ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Α,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ρ,ΦΛΩΡΟΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Μ,ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ,ΖΙΑΓΚΑΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Ζ,ΧΛΙΑΡΑΣ Χ,ΤΖΕΛΛΟΣ,ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ,ΧΛΙΑΡΑΣ Δ,ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ,ΝΑΝΝΟΣ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Π,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Δ.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ)
ΤΣΕΠΟΥΡΑΣ,ΡΟΥΣΗΣ,ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ,ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ,ΜΠΑΚΟΛΑΣ,ΤΣΑΦΑΡΑΚΗΣ,ΓΚΑΡΓΚΑΣ,ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ,ΜΕΜΑ,ΜΑΛΟΥΤΑΣ,ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ,ΚΥΡΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΑΛΙΤΣΑΣ,ΔΙΝΤΣΙΚΟΣ,ΜΑΝΤΩΣ,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΜΠΑΤΑΡΙΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου