Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ - ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ 4-3


Συνεχιζει την εκπληκτικη φετινη πορεια της η ΔΟΞΑ Ροδιανης, αφου σημερα επιβληθηκε με το Αγγλικο σκορ 4-3,επι του ουραγου της βαθμολογιας, ΑΙΑΝΤΑ Μικροβαλτου,παρουσια του Θεοφιλου Παπαδοπουλου,που ηρθε να δει ομαδα του μετα απο πολυ καιρο αποχης,λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων, και οποιος βεβαια πηρε το θερμο χειροκροτημα απο τους φιλαθλους της Ροδιανης .Επιστροφη μετα απο καιρο και του Αχιλλεα Δαμιανιδη,( σιωπηρη τιμωρια), και θα βοηθησει την ομαδα στα τελευταια δυο κρισιμα παιχνιδια για την ανοδο της ομαδας στην Α΄΄ κατηγορια.
Η τοπικη ομαδα μπηκε δυνατα στο παιχνιδι, αλλα οι φιλοξενουμενοι εδειξαν να ειναι ανταγωνιστικοι.Μαλιστα στο 13΄θα μπορουσαν να προηγηθουν στο σκορ ,αν ο Κωτουλας δεν εκανε εκπληκτικη αποκρουση σε κεραυνο του Γιωργου Σαιτη.Στη συνεχεια η Ροδιανη εχασε καποιες καλες ευκαιριες κυριως με τον Τσουτζιδη και το Τζελλο να ανοιξει το σκορ,ωσπου στο 25΄ μετα απο λαθος της αμυνας του Μικροβαλτου,ο Δημητρης Χλιαρας,εκλεψε τη μπαλα απο τον τερματοφυλακα και με πλασε εκανε το 1-0, διωχνοντας και το αγχος απο τους συμπαικτες του.
Με το ξεκινημα του β΄ ημιχρονου και στο 47΄ ο Νικος Τζελλος με κοντινη κεφαλια θα διπλασιασει τα τερματα της Ροδιανης.Στο 60΄ ο Βαγγελης Τσουτζιδης, με κοντινο πλασε, θα ανεβασει το δεικτη του σκορ σε 3-0.Στο 63΄ ο Νικος Τζελλος με σουτ θα στειλει τη μπαλα στο καθετο δοκαρι, και στο 68΄ παλι ο Βαγγελης Τσουτζιδης με σουτ θα γραψει το 4-0.Η ΔΟΞΑ Ροδιανης θα συνεχισει να παιζει επιθετικα και να χανει κλασσικες ευκαιριες,αλλα οταν δεν βαζεις.....θα το φας.Ετσι στο 80΄ ο Γιωργος Θεοδουλιδης θα καταφερει να μειωσει με σουτ σε 4-1.Και φτανουμε στις καθυστερησεις οπου απο δυο συνεχομενα λαθη των αμυντικων της Ροδιανης,ο Αντωνης Γιαννοπουλος στο 91΄ θα γραψει με σουτ το 4-2 και στο επομενο λεπτο ο ιδιος παιχτης με σουτ θα διαμορφωσει το 4-3 που θα ειναι και το τελικο σκορ.
Αριστη η διαιτησια του κ.Δραγωγια Α, με βοηθους τις κ.κ. Στριφα και Αραβοπουλου.

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ (ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ)
Κωτούλας Κων., Νάννος Κων., Μαυροδήμος Ιωάν. (64΄ Καλημέρης Απόστ.), Καλαμπούκας Μιχ, Ζιάγκας Αθαν., Φλώρος Στυλ., Τζέλλος Νικ. (72΄ Παπαδόπουλος Ραφ.), Χλιαράς Δημ., Τσουτσίδης Βαγγ., Καλαμπούκας Ζήσ, Χλιαράς Χάρ (67΄ Καλαμπούκας Παν.).
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι : Δαμιανίδης Αχιλ, Καλαμπουκας Δημ.
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ
Καβουρίδης Γεώ, Αλεξόπουλος Αχ, Γιαννόπουλος Ανδ (65΄ Γιαννόπουλος Αντ), Θεοχάρης Απόσ, Σαΐτης Γεώ, Μάστορας Χαρ, Χαρισόπουλος Φίλ, Παπαδημητρίου Γεώ (67΄ Καβουρίδης Αχιλ), Μανάδης Ιωάν (78΄ Θεοδουλίδης Κ), Χαρισόπουλος Απ, Νάστος Νικ.
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι : Αλεξόπουλος Αντ, Κομπούρας Σωκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου