Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑΝΗ


Πραγματοποιηθηκαν με μεγαλη επιτυχια οι εκδηλωσεις στο παρεκκλησι της Αναληψης στη Ροδιανη, με παροντες, σχεδον ολους τους χωριανους και πολλους επισκεπτες κυριως απο τα γυρω χωρια.Μετα το τελος της Θειας Λειτουργιας, απο τον ιερεα της ενοριας μας, πατερ Θωμα,προσφερθηκε απο τις γυναικες του συλλογου φρεσκοτατο ριζογαλο σε ολους τους παρευρισκομενους,και αμεσως μετα,ακολουθησαν παραδοσιακοι χοροι και τραγουδια απο το συλλογο γυναικων Μεταμορφωσης Κοζανης, που ηταν επισημα προσκεκλημενοι και εισεπραξαν το δυνατο χειροκροτημα,αφου τα πηγαν περιφημα.

Τη σκυταλη πηραν οι γυναικες του συλλογου γυναικων Ροδιανης *Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ* που χορεψαν και τραγουδησαν για πρωτη φορα και το τραγουδι που γραφτηκε για το συλλογο,παιρνοντας με τη σειρα τους το χειροκροτημα του κοσμου, παρουσας βεβαια και της εξαιρετης δασκαλας του συλλογου δ. Θωμαης Ζαρκοδημου που εδωσε τα συχαρητηρια της σε ολες τις γυναικες!!!
Παρευρεθηκαν επισης στις εκδηλωσεις,ο αντιδημαρχος Κοζανης Βαγγελης Καραπατσιος,ο πρωην δημαρχος Αιανης Γιωργος Καρακουλας, ο προεδρος του συλλογου *ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΜΠΑ* Ναπολεων Κοντος, και οι προεδροι των δημοτικων διαμερισματων Ροδιανης Γιωργος Ρουσιαδης και Λευκοπηγης Βαγγγελης Ζαμιχος.
Χρονια πολλα και του χρονου!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK http://www.youtube.com/watch?v=A46au6vfJ3Y ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου