Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ ''FIESTA'' ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ *ΝΑΝΑΚΙΑ*



Μπορει να μην τα καταφερε να κανει τη φιεστα ανοδου μεσα στο γηπεδο η ΔΟΞΑ Ροδιανης,αλλα την επομενη κιολας μερα,λογω κυριως και της εναρξης των εξετασεων των παιδιων,φροντισαν ολοι σχεδον οι παιχτες να ειναι παροντες στην ψησταρια Νανακια της Ροδιανης και να γιορτασουν ,τις μεγαλες φετινες εμφανισεις της ομαδας,με το δικο τους τροπο.
Διοικηση,προπονητης και παιχτες,εφαγαν,ηπιαν,χορεψαν,συζητησαν και εδωσαν τα χερια για την επομενη χρονια,ωστε να ειναι αυτοι οι πρωταθλητες.

Αποντες απο το ροστερ της ομαδας ηταν,ο Αγγελος Αρχοντοπουλος,ο Δημητρης Λιογας,ο Θοδωρης Παλημαρκος,ο Αρης Χαραλαμπιδης, ο Βαγγελης Ευαγγελοπουλος και ο Παναγιωτης Ευαγγελοπουλος.Ολοι οι παραπανω για καποιους λογους ειχαν αποχωρησει απο την ομαδα και πιστευω οτι ελειψε η βοηθεια τους για την ανοδο.Απουσιαζαν επισης για διαφορες υποχρεωσεις και οι Θεοφιλος Παπαδοπουλος,Κωστας Κωτουλας και ο Γιαννης Μαυροδημος,του οποιου η απουσια εγινε αισθητη,γιατι ειναι το πειραχτηρι της ομαδας.
Σε πολυ καλο κλιμα βεβαια ολη η εκδηλωση, αλλα εβλεπες στα προσωπα ολων την απογοητευση,για το χασιμο της ανοδου , που κριθηκε στις λεπτομερειες.

Μιλησαν στους παιχτες ο προεδρος Γιαννης Βαλαης, ο προπονητης Βαγγελης Τσουτζιδης και οι αρχηγοι της ομαδας Δημητρης Χλιαρας και Νικος Τζελλος..Ολοι τους ευχαριστησαν τους παιχτες για την πολυ καλη φετεινη πορεια και τους ευχηθηκαν παντα υγεια και καλο καλοκαιρι,δινοντας ολοι μαζι τα χερια, με στοχο το επομενο πρωταθλημα.Παρων και ο φιλος του Βαγγελη Τσουτζιδη και φιλος της ομαδας μας, Νικος Δεληγιαννης,προπονητης της ομαδας HERTEN της Γερμανιας,που βρισκεται σε διακοπες στην Κοζανη.

Τελος πηρε το λογο ο σεντερ φορ και αρχηγος της ομαδας Νικος Τζελλος, που υπενθυμισε οτι στις 12 Ιουλιου επιβαλλεται να παρευρεθουν ολοι, στο μνημοσυνο για τα 10 χρονια,του αγαπημενου και αδικοχαμενου μας ποδοσφαιριστη της ΔΟΞΑΣ Ροδιανης, Γιαννη Ναννου.
Καλο καλοκαιρι!!!!!!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK http://www.youtube.com/watch?v=AD5mfdXnl68
ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου