Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 1-0.. ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ της Super League Κ17 Ο ΡΟΔΙΑΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΗΣ



Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ17 της Super League πανηγύρισε ο Άρης απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-0), με γκολ που πετυχε ο Ροδιανιωτης ασσος
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΗΣ του Θεμη!!!!!

Αν ο Στέφανος Γιώρης ζούσε, σίγουρα, θα ήταν περήφανος για τα παιδιά του… Ακόμα και τώρα, όμως από εκεί ψηλά που βρίσκεται θα πανηγύρισε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα Κ17 του Άρη. Οι «κίτρινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές (1-0) στον τελικό της Τρίπολης απέναντι στον ΠΑΟΚ χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Βαλαής στο 50’

Η βροχή είχε δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά στο 50’ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Σουνά, ο Στρέζος απομάκρυνε ασταθώς και ο Βαλαής με πλασέ διαμόρφωσε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, έχασε ευκαιρίες, όμως δεν τα κατάφερε, ενώ στο 90’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζεβελέκη.

ΑΡΗΣ (Θέος): Μάντζαρης, Κιβρακίδης, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Λεμονής (88’ Χατζηνικολάου), Αντωνιάδης, ΒΑΛΑΗΣ Π. (74’ Πασχαλίδης), Ρότα (69’ Μαρινόπουλος), Σουνάς (90’+2’ Βασιλούδης), Ιγνατίδης (81’ Παπουτσής).

ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος):Στρέζος, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Καραμπάς (79’ Τζεβελέκης), Ταουσιάνης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Καρατζάογλου, Πόζογλου (65’ Σαββίδης).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου